Od dzisiejszego ranka moja agama strasznie dziwnie się zachowuje. Rano pierwszy raz się schowała do jamki w chłodniejszej części terrarium, mam ją kilka tygodni i nigdy tego nie robiła. Leży również w chłodniejszej części, nie wygrzewa się pod lampą (chyba, że jak jestem w pracy i nie widzę tego po prostu). Myślałam, że jest odwodniona ale kąpie ją kilka razy w tygodniu + zawsze ma basenik z wodą, wymienianą codziennie. Próbowałam ją dzisiaj napoić pipetą ale no po prostu nie i już. Nie otwiera w ogóle ust ale...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 stycznia 2020 - 01:50
Od dzisiejszego ranka moja agama strasznie dziwnie się zachowuje. Rano pierwszy raz się schowała do jamki w chłodniejszej części terrarium, mam ją kilka tygodni i nigdy tego nie robiła. Leży również w chłodniejszej części, nie wygrzewa się pod lampą (chyba, że jak jestem w pracy i nie widzę tego po prostu). Myślałam, że jest odwodniona ale kąpie ją kilka razy w tygodniu + zawsze ma basenik z wodą, wymienianą codziennie. Próbowałam ją dzisiaj napoić pipetą ale no po prostu nie i już. Nie otwiera w ogóle ust ale...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Podobne tematy: Agama dziwnie się zachowuje x
Sprzedam jaszczurki
Agama kołnierzasta - samicaREDptiles ![]() |
|
![]() |
|||
Kupię
Szukam agamy skalnej czerwonogłowej (Agama planiceps)rafalradom, 31 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Samiec Orange x Red Agama brodata + terraria z płyty meblowej i wyposażenie.tyskie12, 20 sie 2025 |
|
![]() |
|||
zachowania
Agamy - brodata i karłowata
Agama dziwnie się zachowujePatrX, 19 lip 2025 |
|
![]() |
|||
Kupię
warany/agama kołnierzasta/błotnajakubek21111, 08 lip 2025 |
|
![]() |
Napisany 08 stycznia 2020 - 08:18
Pierwsze:
Cześć :) Miło poznać.
Drugie:
Nie kąpie się Agamy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez BigStar, 08 stycznia 2020 - 08:22.
Napisany 08 stycznia 2020 - 10:02
Napisany 08 stycznia 2020 - 10:06
Jak wyżej. Nie napisałaś, czym karmisz, w jakim wieku ta...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 stycznia 2020 - 12:09
Załączone pliki
Napisany 08 stycznia 2020 - 12:32
@udawanie
Pamiętaj, nikt z Nas nie jest w stanie przez...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 stycznia 2020 - 13:27
Dużo czytam...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 stycznia 2020 - 13:44
zwykły wet, kał świeży. Nie jest to ani drogie, ani...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez BigStar, 08 stycznia 2020 - 13:49.
Napisany 08 stycznia 2020 - 13:51
Hmmm, na logikę wystarczy, żeby zbadał zwykły wet, ale jak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 stycznia 2020 - 19:02
Załączone pliki
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów