Hej, mam kilka pytań, mam nadzieję że tym razem ktoś kto przeczyta będzie skory odpisać.. A więc.. Na dniach przyjedzie do mnie terrarium 180x60x60 docelowo będzie mieszkać w nim waran kolczastoogonowy, aranz jaki w nim widzę to sporo czerwonego piachu wymieszanego z glina, taka warstwa ok 10cm. Skałki po jednej stronie po drugiej jakieś pojedyncze suche gałęzie/patyki/konary i jakiś kaktusy i trawka. Pytanie brzmi jak doświetlic takie, ile żarówek i jakich. Muszę dać odpowiedź szklarzowi ile otworów ma być.. Kolejne pytanie czy dobra mam wizję i o czym zapomniałem. Mam ciepło w salonie do tego świetlówki.. Trzeba dogrzac mata od...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
5 odpowiedzi na ten temat
Napisany 10 listopada 2019 - 13:02
Podobne tematy: Pomoc z terrarium x
Hyde Park
Takiego terrarium nie KUPUJ!!AlleTerra, 25 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Zamienię
Zwierzaki i terrarium na gady płazypawllo8, 23 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam węże
Boa contrictor +terrariumlakapciul, 17 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam terraria, akcesoria, rośliny
Terrarium 55x40x50 z płyty meblowej z drewnianym wykończeniem. NoweKadziol, 16 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Para Agam brodatych razem z terrarium i wyposażeniem Mazowieckietyskie12, 16 wrz 2025 |
|
![]() |
Napisany 10 listopada 2019 - 16:18
Nie znam się na waranach, ale pamiętaj o zachowaniu strefy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 listopada 2019 - 17:40
Dzięki za odpowiedź i pomoc. Mam nadzieję że ktoś jeszcze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 listopada 2019 - 19:28
Temat do zamknięcia. Brak chęci pomocy.
Napisany 23 listopada 2019 - 23:15
Cze. Ja Ci tylko powiem jak rozwiązała problem maty grzewczej....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 grudnia 2019 - 13:48
Jesli to twrrarium szklane dobrze zrob ogrzewanie spodu , mata...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów