Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
Jakie zwierzęta do paludarium?

• Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
3 odpowiedzi na ten temat

#1 Tezi

Tezi
  • Terrarysta
  • Z nami od: 2354 dni
  • Polska / Wielkopolskie / Piła

Napisany 06 października 2019 - 19:31

Chciałbym założyć paludarium wielogatunkowe, ale nie wiem jakie zwierzęta mógłbym tam trzymać. Napewno skoczogonki i dżdżownice. Chciałbym też prosionki, ale nie mogę znaleźć ich w internecie, jak ktoś ma link to dajcie. Ważne żeby były to zwierzęta wymagające jak wymienione przed chwilą, bo chciałbym, żeby to było paludarium bez mojego działania, żeby rozwijało się samo. Bo np miałbym tam ślimaki i musiał bym je karmić i tak.

Podobne tematy: Jakie zwierzęta do paludarium?     x

#2 Marcin921

Marcin921
  • Terrarysta
  • Z nami od: 3353 dni
  • Polska / Śląskie / Gliwice

Napisany 19 października 2019 - 20:42

Wszystko zależy od wielkości i warunków w zbiorniku. Jeśli myślisz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 Tezi

Tezi
  • Terrarysta
  • Z nami od: 2354 dni
  • Polska / Wielkopolskie / Piła

Napisany 19 października 2019 - 20:50

Dzięki!

#4 Vulpes90

Vulpes90

Koordynator działów, Pomocny w dziale Agama brodata, Budowa, osprzęt, Terraria dla jaszczurek i sprawy techniczne

• Koordynator
  • Z nami od: 5486 dni
  • Polska / Opolskie / Kluczbork

Napisany 20 października 2019 - 05:49

Przenoszę temat z "[url='https://www.terrarium.pl/index.php?showforum=143']Wiedza społeczności[/url]" do forum właściwego "[url='https://www.terrarium.pl/index.php?showforum=23']Początkujący terraryści...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

1 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.