Mam żółwia trzeci dzień, kupiłem legalnie, oglądał go weterynarz, było ok. Wiem, że potrzeba mu spokoju w nowym miejscu. Niepokoi mnie to, że siedzi w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
6 odpowiedzi na ten temat
Napisany 16 lutego 2007 - 18:18
Podobne tematy: Żółw stepowy-dziwne zachowania x
zachowania
Dusiciele
Pyton królewski dziwne zachowaniaTost69, 27 sie 2025 |
|
![]() |
|||
zachowania
Dusiciele
Pyton królewski dziwne zachowaniaTost69, 27 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Waran stepowyDanielsalata, 01 maj 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Waran stepowy 2024Danielsalata, 20 cze 2025 |
|
![]() |
|||
tematy ogólne
Żółwie lądowe
ile lat ma wasz żółw stepowy??lukasz2025, 01 sty 2021 |
|
![]() |
Napisany 16 lutego 2007 - 18:44
Mi się wydaje, że to po prostu stres związany z zmiaą miejsca. Ale niech wypowiedzą się specjaliści
Napisany 16 lutego 2007 - 18:47
"Książkowa" tzn jaka? W 3 dni przeprowadziłeś go ze sklepowych tropików do zimowania?
Napisany 16 lutego 2007 - 19:25
[quote]"Książkowa" tzn jaka? W 3 dni przeprowadziłeś go ze sklepowych tropików do zimowania?[/quote]
Oby nie..
Obserwuj go cały...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Oby nie..
Obserwuj go cały...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 lutego 2007 - 19:38
Wiem, że powinien mieć cieplutkie miejsce pod lustrzanką ma prawie 40. średnia temp. jest ok 24, ale on nie przebywa w tych ciepłych miejscach. Jedna...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 lutego 2007 - 10:30
A dlaczego chciałbyś, aby żółw koniecznie siedział pod żarówka.??? Masz go zaledwie kilka chwil, daj mu spokój. Poczytaj kilkanaście wcześniejszych wątków na temat stepowego, żywienia,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 lutego 2007 - 16:14
Musisz brać pod uwagę,że jest to żółw najmniej "kontaktowy" z trzech najczęściej spotykanych w sprzedaży[stepowy,grecki,obrzeżony],ja mam obrzeżonego] i jak pisały inne osoby prowadzi dość skryty...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
2 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 2 gości, 0 anonimowych terrarystów