Czy przewóz ptaszników i skolopendr które wiem że są legalne i w kraju z którego chcę je przewieźć i w Polsce jest legalny??? Chcę je...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez Zuzia25, 16 lipca 2018 - 15:41.
Napisany 16 lipca 2018 - 15:41
Czy przewóz ptaszników i skolopendr które wiem że są legalne i w kraju z którego chcę je przewieźć i w Polsce jest legalny??? Chcę je...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez Zuzia25, 16 lipca 2018 - 15:41.
wysoki priorytet
Propozycje, sugestie, problemy
Transport ptaszników samolotem z Polski do IrlandiiKamilBJJ ![]() |
|
![]() |
|||
Kupię
Samce ptasznikówerwu87, 26 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Sprzedam samice ptaszników GliwicematuSs, 26 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam hodowlę ptaszników Szczecin lub wysyłkaNawolno, 13 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Maluchy ptaszników - detal / minihurtLolexxen, 18 sie 2025 |
|
![]() |
Napisany 16 lipca 2018 - 15:47
Musisz zapytać przewoźnika, bo to zależy od linii lotniczej. Tzn to czy możesz je zabrać do samolotu.
O ile gatunki, które chcesz przewieźć nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 lipca 2018 - 13:17
Wiem, ze zajac cos tak przewozil, niemniej pytanie: Czy jest to w pelni legalne? Poza tym luki bagazowe raczej nie sa specjalnie cieple Zapytasz przewoznika...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 lipca 2018 - 23:38
Napisany 24 lipca 2018 - 14:25
Z jaszczurkami to już przesada jak dla mnie, bez kręgowce są dużo mniej rozwinięte nerwowo, ale gady, a co dopiero ssaki napewno bardzo się męczą...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów