Moja Agamka 4 miesiące. Dziś jadła normalnie,karmiona rano dwie godziny po włączeniu lamp. Od momentu kiedy zjadla leży w tym samym miejscu w takiej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
czy ta pozycja jest normalna ? agama brodata?
Napisany 29 czerwca 2018 - 18:02
Moja Agamka 4 miesiące. Dziś jadła normalnie,karmiona rano dwie godziny po włączeniu lamp. Od momentu kiedy zjadla leży w tym samym miejscu w takiej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Podobne tematy: czy ta pozycja jest normalna ? agama brodata? x
Kupię
Szukam agamy skalnej czerwonogłowej (Agama planiceps)rafalradom, 31 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Samiec Orange x Red Agama brodata + terraria z płyty meblowej i wyposażenie.tyskie12, 20 sie 2025 |
|
![]() |
|||
zachowania
Agamy - brodata i karłowata
Agama dziwnie się zachowujePatrX, 19 lip 2025 |
|
![]() |
|||
Kupię
warany/agama kołnierzasta/błotnajakubek21111, 08 lip 2025 |
|
![]() |
|||
Kupię
Agama motylowa, tarczowiecmpret, 28 maj 2025 |
|
![]() |
Napisany 29 czerwca 2018 - 19:58
Dalej bezwładnie leżała na ręku . Oczy zamknięte . Położyłem ją przy misce teraz i dalej to samo, zero reakcji. Mierzy 23 cm , waga:...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 czerwca 2018 - 20:03
Żyję. Widzę jak oddycha. Kolory normalne, jak zawsze broda tak samo.
Dziś rano wszystko było okej. Jadła świerszcze i trochę rukoli
Napisany 29 czerwca 2018 - 20:09
To leć do weterynarza jak najszybciej, do jutra może już nie żyć. Jeśli ją wyciągasz i się w ogóle nie rusza to coś poważnego się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 czerwca 2018 - 20:16
Brzuszek mięciutki. Wziąłem ją , delikatnie obróciłem by skontrolować brzuch, otworzyła oczka, troszkę pyszczek, po czym znowu zamknęła oczy .
Napisany 29 czerwca 2018 - 20:20
Biegunki nie ma , język bez zmian .
Na tą chwilę, środek wyspy ciepła : 39 stopni
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów