Witam, z racji że to mój pierwszy post i nie znam się na hodowaniu ptaszników chcialbym zacząć od agresywnego takiego jak metallica. Czemu? Bo ma...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 lutego 2018 - 16:02
Podobne tematy: Ptasznik początek - agresywny x
wybór zwierzęcia
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
Ptasznik dla początkującychPawel32, 29 lip 2025 |
|
![]() |
|||
identyfikacja
Ptaszniki
Ptasznik theraphosa blondiFtorek, 03 mar 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Ptasznik i skorpionyBartekR ![]() |
|
![]() |
|||
wybór zwierzęcia
Początkujący hodowcy jaszczurek
Jaszczurka na początekPawel32, 24 cze 2025 |
|
![]() |
|||
terrarium
Początkujący hodowcy żółwi
Początek, - Pomoc -Darax ![]() |
|
![]() |
![]() |
Napisany 11 lutego 2018 - 16:12
Raczej nie.
Jeśli nie umiałbyś prowadzić samochodu, to zaczynałbyś naukę jazdy od ferrari? Jeśli nie umiałbyś jeździć motocyklem to zaczynałbyś od potężnego ścigacza? Jeśli...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez Nonac, 11 lutego 2018 - 16:15.
Napisany 11 lutego 2018 - 16:40
Raczej nie.
Jeśli nie umiałbyś prowadzić samochodu, to zaczynałbyś naukę jazdy od ferrari? Jeśli nie umiałbyś jeździć motocyklem to zaczynałbyś...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 lutego 2018 - 16:43
Nie wiem co znajduje się w zakresie Twoich oczekiwań. Propozycji polecenia jest tyle ile łącznie wszystkich gatunków ptaszników, ale pytanie wysuwa się jedno, który, a...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 lutego 2018 - 16:52
Nie wiem co znajduje się w zakresie Twoich oczekiwań. Propozycji polecenia jest tyle ile łącznie wszystkich gatunków ptaszników, ale pytanie wysuwa się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 lutego 2018 - 17:18
Czasami te płochliwe są dużo bardziej „ciekawe” od agresywnych. Uwielbiałem sprzątać mojemu murinusowi, bo zgrywał bohatera u siebie w pajęczynie, wycofując się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 lutego 2018 - 18:02
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów