Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

Poczta Polska. WAŻNE!

• Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
12 odpowiedzi na ten temat

#1 Graalon

Graalon
  • Polska / Opolskie / Prudnik

Napisany 30 stycznia 2018 - 23:49

Witam zakupiłem u jednego z forumowiczów pająka, ale mniejsza z tym użytkownik wysłał mi go w poniedziałek (paczka ekspres z plusem) powinna być następnego dnia według PP, A JEST gdzie?! W urzędzie celno-skarbowym!!! Nie wiadomo czy wyślą mi paczkę ani kiedy (prześwietlają niby) także chyba koniec z wysyłaniem pająków pocztą. Przynajmniej ja nic nie wysyłam już pocztą ani nie kupuje z paczką przez pocztę. Przepraszam za wulgaryzm, kurwa! Człowiek kupuje pająka zima jest chce by jak najszybciej doszedł płaci za ekspres itp. A te dziadostwo zgarnia ci paczkę, zero wyjaśnień, głuchy telefon itp. Pająk pewnie będzie trupem o ile już...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Edytowany przez Graalon, 30 stycznia 2018 - 23:52.

#2 drizzt

drizzt
  • Polska / Małopolskie / Kraków

Napisany 31 stycznia 2018 - 17:10

Paczki laduja w celnym tylko kiedy wysyla sie je za...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 wiktoreqsnd

wiktoreqsnd
  • Polska / Świętokrzyskie / Sandomierz

Napisany 31 stycznia 2018 - 17:24

nieprawda, na WER mogą zawsze zatrzymać. Szczególnie małe paczki, śmiecie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Edytowany przez wiktoreqsnd, 31 stycznia 2018 - 17:25.

#4 idylla

idylla
  • Polska / Śląskie / Częstochowa

Napisany 31 stycznia 2018 - 17:47

Oczywiście że pocztex nawala nagminnie podobnie jak express paczka, zamiast...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#5 MikeB

MikeB
  • Canada

Napisany 31 stycznia 2018 - 18:17

Niestety tak jest nie tylko w Polsce. Obrot I spedycja...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#6 drizzt

drizzt

Napisany 31 stycznia 2018 - 18:17

nieprawda, na WER mogą...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#7 wiktoreqsnd

wiktoreqsnd
  • Polska / Świętokrzyskie / Sandomierz

Napisany 31 stycznia 2018 - 19:50

Bezdura, urzad celny nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#8 Graalon

Graalon
  • Polska / Opolskie / Prudnik

Napisany 31 stycznia 2018 - 23:12

Paczka dotarła dzisiaj, stworek na szczęście cały i zdrów(gdyby nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#9 drizzt

drizzt

Napisany 31 stycznia 2018 - 23:16

Czyli mialem racje, zwykla pomylka. Standard u pp przy paczkach....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#10 idylla

idylla
  • Polska / Śląskie / Częstochowa

Napisany 31 stycznia 2018 - 23:19

U mnie ostatniego lata przy wysyłce młodego Tamatave, który jechał...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.