Witam! Moja agama wczoraj zaczęła się dziwnie zachowywać. Jest już wiekowym panem(jak na swój stan) prawdopodobnie ma ok 9-10 lat, "adoptowałam" go bo nie nadawał się do hodowli, a ja chciałam tylko pupila, nie przeszkadzało mi to że wymaga ciut więcej uwagi. Ma dość mocną krzywicę u nasady ogona, ale od kiedy go wzięłam udało się ją zatrzymać, kończyny zdrowe itd. zawsze był też niejadkiem i małym chudzielcem niestety. Od kilku dni jednak zaczął zachowywać się trochę dziwnie, zawsze biegał przy szybie rano, teraz tylko się wygrzewa, przestał jeść (to ok 2 tygodnie temu, ale czasem miał takie epizody więc...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
2 odpowiedzi na ten temat
Napisany 07 grudnia 2017 - 22:41
Podobne tematy: Dziwne zachowanie agamy, starość czy choroba? x
zachowania
Mrówki
Zachowanie mrówek Messor BarbarusFilip76324 ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
Kupię
exotic fest kielce. Kupie kameleony lamparcie, agamy brodatepaweł19, 28 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Agamy błotne i brodateMiB, 03 sie 2025 |
|
![]() |
|||
identyfikacja
Owady
Znalezione u Agamy Brodatej, proszę o identyfikacje o ile da się z takiego zdjęciaDrkLilium, 11 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
początkujący jaszczurki
Kupię
Szukam agamy karłowatejPaulina_Bazgier, 03 wrz 2025 |
|
![]() |
Napisany 08 grudnia 2017 - 00:46
Pewnie problem może być bardziej złożony. Oprócz wieku i tych...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 grudnia 2017 - 02:29
Tak jak wyżej, uzupełnij może tabelę, wrzuć jakieś zdjęcia terrarium...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów