Czy w Szreku można dostać przedstawiciela tego gatunku????? Czy akwarium o podstawie100x50????? Czy w akwa musi wyspa nad którą byłby promiennik ciepła?????
Czytałem że młode przedstawiciele tego gatunku są bardzo wrażliwe na wode. Czy może to być odstana kranówa czy musi być z jakimiś preparatami?
Czy dieta młodego osobnika różni się od dorosłego? Czy to jest duża różnica jak na dnie zamiast piasku będzie drobny żwirek?
Trochę doświadczenia mam
7 odpowiedzi na ten temat
Napisany 05 lutego 2007 - 11:58
Podobne tematy: Żółwiak Chiński- początki x
Archiwum ogłoszeń
Żaby rogate, Rzekotki, Termitówki, Kumaki, Żaba byk, Ropucha, Żółw chińskivantis_terra, 23 paź 2024 |
|
|
|||
![]() |
zdrowie
Gekon lamparci (Eublefar)
Czy to początki wylinki??Janiu, 28 paź 2024 |
|
|
|
|
zachowania
Żółwie
Żółw chiński problemy z nurkowaniemszympons, 26 paź 2024 |
|
|
|||
zdrowie
Żółwie wodno-lądowe
żółw chiński - zmiany na skorupiemartabrzana, 20 lip 2017 |
|
|
|
||
Archiwum ogłoszeń
Obsoleta/Czarny Mahoń/Chiński/Zbożowyvantis_terra, 12 sie 2024 |
|
|
Napisany 05 lutego 2007 - 12:08
[quote]Minimalna wielkość dla jednego, dorosłego osobnika to 80x50x50 cm, optymalna...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 lutego 2007 - 12:20
Wiem że są opisy gatunków ale nie chciały mis się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 lutego 2007 - 12:35
mhm...bede dzisiaj w Szreku to najwyzej Ci napisze czy mają...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 lutego 2007 - 14:14
na allegro jest jeden na sprzedaz ale trochę podrośniety
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 lutego 2007 - 12:33
Może trafiłeś na przeprowadzkę portalu.
Tak czy inaczej opisy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Tak czy inaczej opisy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 lutego 2007 - 19:55
[quote] Na dnie powinna znaleźć się ok. dziesięciocentymetrowa warstwa drobnego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany