Witam jestem początkującym terrarystą i chciałbym hodować żółwia... tylko jakiego ? Osobiście wolałbym takiego który dorasta do małych rozmiarów
7 odpowiedzi na ten temat
Napisany 04 lutego 2007 - 11:32
Podobne tematy: Najmniejszy żółw x
wybór zwierzęcia
Początkujący hodowcy węży
Jaki najmniejszy gatunek?Envy1369, 01 wrz 2021 |
|
![]() |
|||
Media
Najmniejszy wąż świataReptiWijo, 16 lis 2016 |
|
![]() |
|||
Terrarystyka
Najmniejszy opisany ptasznik (Theraphosidae)Mały ![]() |
|
![]() |
|||
Terrarystyka
W Australii mieszka najmniejszy rak na świecienikola ![]() |
|
![]() |
|||
![]() |
wybór zwierzęcia
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
Najmniejszy gatunek hodowlanyVampirr, 10 mar 2014 |
|
![]() |
Napisany 04 lutego 2007 - 11:47
Heh... trochę trudno wybrać... To zależy czy typowo wodny, lądowy,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 lutego 2007 - 11:48
Preferujesz wodne czy lądowe?? I co znaczy dla Ciebie małe...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 lutego 2007 - 11:49
Słomka dobrze napisał. I pamiętaj że hodowla żółwi nie jest...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 lutego 2007 - 12:27
P przeczytaniu tematu w dziale "Początkujący terraryści" stwierdziłem, że nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 lutego 2007 - 16:00
Włąśnie, zawsze wietrzę podstęp kiedy ktoś pyta o małego zółwika....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 lutego 2007 - 17:14
[quote]P
Lub tak jak polecał M.I.R.A.S gekony płaczące,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Lub tak jak polecał M.I.R.A.S gekony płaczące,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 lutego 2007 - 19:02
Parkę w sęsie, że dwa osobniki wiem głupio to napisałem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów