Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

Nikon123- Problem z reklamacją (rozwiązany)

• Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
39 odpowiedzi na ten temat

#31 NIkon123

NIkon123
  • Polska / Mazowieckie / Pruszków

Napisany 20 października 2017 - 15:16

nie zdążyłem napisać bo zacząłeś sypać paragrafami zanim doszliśmy do jakiegokolwiek konsensu.

jesteśmy w kontakcie w takim razie pozdrawiam

#32 eragon13

eragon13
  • Polska / Śląskie / Tarnowskie Góry

Napisany 20 października 2017 - 15:29

Myślę, że chronologia maili mówi sama za siebie. "Sypanie paragrafami" zaczęło się dopiero po braku pozytywnej odpowiedzi na moje pytanie o wymianę larwy w przypadku...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Edytowany przez eragon13, 20 października 2017 - 16:12.

#33 Rapala96

Rapala96
  • Polska / Mazowieckie / Warszawa

Napisany 20 października 2017 - 16:18

Jednak taki defekt nie dyskwalifikuje larwy jako dobry towar ;) to jest na zasadzie pająk stracił nogę w przesyłce... to się naprawi... jak nie to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#34 eragon13

eragon13

Napisany 20 października 2017 - 16:26

Zgadzam się z Tobą w kwestii, że faktycznie po wylince, może to zejść, ale równie dobrze może okazać się, że jest to jakiś nowotwór czy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Edytowany przez eragon13, 20 października 2017 - 16:36.

#35 robo123rob

robo123rob
  • Polska / Dolnośląskie / Dzierżoniów

Napisany 23 października 2017 - 13:48

przeczytałem to w całości.uffff.Mam tylko 1 pytanie jaka cena takiej larwy,bo odniosłem wrażenie że musi być strasznie droga.Skoro taka bitwa na argumenty nastąpiła.

#36 eragon13

eragon13

Napisany 23 października 2017 - 20:56

Larwa kosztowała 50 zł. Czy to dużo czy nie? Nie wiem, zależy od punktu widzenia.

Niestety larwa uległa deformacji w trakcie linienia. Wylinka przykleiła się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#37 NIkon123

NIkon123

Napisany 24 października 2017 - 11:00

Pieniądze zwrócone na konto jutro powinny być, na przyszłość wypada się posłuchać i poczekać.

Tak jak pisałem " poczekaj do wylinki " zobaczymy co się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#38 eragon13

eragon13

Napisany 25 października 2017 - 17:41

Zwrot otrzymałem.

Twoich twierdzeń o moich rzekomych zaburzeniach nie będę komentował.

Wystarczyło napisać: "Czekaj do wylinki, jak padnie/będzie zdeformowana wyślę Ci nową albo zwrócę pieniądze."...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Edytowany przez eragon13, 29 października 2017 - 15:57.

#39 MikeB

MikeB
  • Canada

Napisany 26 października 2017 - 04:56

@[member='eragon13']

Przeczytalem caly dramat w 4 odslonach. Jestes jednym z najbardziej upierdliwych klientow jakiego mozna sobie wyobrazic. Mam szczera nadzieje, ze z larwa bedzie wszystko...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#40 NIkon123

NIkon123

Napisany 27 października 2017 - 19:13

Zastanów się jakbyś to odebrał, gdybyś dostał zwierzę, z którym jest coś nie tak, a sprzedawca mówiłby Ci...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Edytowany przez NIkon123, 27 października 2017 - 19:15.

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.