Witam.
Tydzień temu nabyłem młodą żabkę byk ( 4-5 cm ) , początkowo była ona w opakowaniu po lodach litrowych z małą ilością torfu , 4 dni temu przeniosłem ją do dużego terrarium ( 100x50x40 cm ) całego wypełnionego torfem ( 3-7 cm podłoża bo jest nierówno rozłożony ) i żabka się zakopuje i siedzi pod ziemią.. Raz się przestraszyłem i ją odkopałem to żabka normalnie zaczęła chodzić po powierzchni , jeść i wszystko było w porządku. Teraz znowu się zakopała i siedzi tam już drugi dzień. Wiem , że może przygotowuje się do zimowania ale taka mała żabka? Jak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 października 2017 - 06:01
Podobne tematy: Młoda żaba byk zakopuje się i tam siedzi. x
Sprzedam jaszczurki
1.1 Bazyliszki Płatkogłowe (Basiliscus plumifrons) - młoda parazoolog2001, 10 wrz 2025 |
|
|
|||
zachowania
Gekon lamparci (Eublefar)
Brak jedzenie słaba aktywność siedzi w mokrej kryjówce.Ciupa, 04 maj 2025 |
|
|
|||
śląskie
Giełda
Chce kupić młodą agamke karłowatą, najlepiej samiec, samiczka w ostateczności.Lgs, 19 cze 2025 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Młoda SAMICA gekona lamparciegoLili_Reptile_House, 07 lis 2024 |
|
|
|||
zachowania
Najciekawsze wątki o ptasznikach
Chronka siedzi cały czas na szybieKaszmir170, 26 mar 2025 |
|
|
Napisany 16 października 2017 - 12:06
Czytałeś w ogóle o tych żabach przed zakupem? Kopanie leży...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 października 2017 - 16:08
Wiedziałem , że te żaby często się zakopują ale nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 października 2017 - 20:09
Widocznie tego nie potrzebuje, a jeść nie musi co drugi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Gość_StewieG_*
Napisany 22 października 2017 - 16:04
Torf lepiej zmień na drobno mielony kokos. Polecam za jakiś...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów