Justina Grimma tyle razy oglądałem, ale tego nie zarejestrowałem (a to video oglądałem) :D. No błyszczy się całkiem mocno, a nie było intensywnie oświetlone. Grimm obrasta wszystko mchami i roślinnością, więc tego nie widać.
Z drugiej strony dla gekonów śliska powierzchnia tego typu jest lepsza, fragmentów z torfem raczej unikają do chodzenia, ale mają też u mnie kryjówkę z na ściance torfowej pod siatką wentylacyjną. Torf używają przy wylinkach szorując po nim ciałem ;-). Ja Ci nic nie poradzę, musi być ktoś, kto użył kilku metod i w praktyce zweryfikował plusy i minusy każdego z rozwiązań.
Napisany 23 sierpnia 2017 - 18:38
Podobne tematy: TERRARIUM DLA Lygodactylus williamsi - gekon Williamsa x
Hyde Park
Takiego terrarium nie KUPUJ!!AlleTerra, 25 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Zamienię
Zwierzaki i terrarium na gady płazypawllo8, 23 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Jaszczurki
Martwi mnie moj gekonAstrologia ![]() |
|
![]() |
|||
Sprzedam węże
Boa contrictor +terrariumlakapciul, 17 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam terraria, akcesoria, rośliny
Terrarium 55x40x50 z płyty meblowej z drewnianym wykończeniem. NoweKadziol, 16 wrz 2025 |
|
![]() |
Napisany 23 sierpnia 2017 - 18:46
Dzięki a powiedz jak u ciebie rozwiązał się problem z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 sierpnia 2017 - 20:28
Samice połączył samiec :D. Stopniowo przejął korzeń/"drzewo", ale jest mniej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 sierpnia 2017 - 20:48
@madly dzięki za obszerną wypowiedz w temacie jeśli chodzi o...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Załączone pliki
Napisany 27 sierpnia 2017 - 20:13
Witam po pracowitym weekendzie który spędziłem przy budowie zbiornikadla gekonów...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Załączone pliki
Napisany 27 sierpnia 2017 - 22:12
Bardzo fajnie Ci to wyszło. Te konary przypominają mi słonia...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 sierpnia 2017 - 22:31
świetlówkę UVB Arcadia 6% 24W zamawiam jutro , reszta to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 sierpnia 2017 - 22:39
T5? Jeśli tak, to UVB dokładnie takie, jak u mnie....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 sierpnia 2017 - 23:00
tak T5 statecznika jeszcze też nie mam ogólnie to u...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Załączone pliki
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów