Witam wszystkich jakiś czas temu w temacie Marzenia terrarystyczne napisałem że chciałbym oprócz mojego kameleona posiadać jeszcze w dwa gatunki ,Lygodactylus williamsi , oraz Abronia graminea i jak sie po kilku miesiącach okazało nadażyła sie okazja do nabycia parki gekonów. zakładam ten temat bo chciałbym zbudować dla nich ładne a zaeazem praktyczne terrarium a co najważniejsze wygodne dla przyszłych mieszkańców. Ci co obserwują tematy zwiazane z budową zbiorników wiedzą że staram się nie iść na łatwiznę i bylejakość . jakieś przejsciowe terra mam które spełnia warunki dla tych małych gekoników ale chce wybudować docelowe. Założenie jest takie jako podstawa...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 12 sierpnia 2017 - 19:03
Podobne tematy: TERRARIUM DLA Lygodactylus williamsi - gekon Williamsa x
Sprzedam węże
Heterodon nasicus anaconda samiec 4 lata + terrarium 50x30x30pryncypalka123, 30 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Hyde Park
Takiego terrarium nie KUPUJ!!AlleTerra, 25 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Zamienię
Zwierzaki i terrarium na gady płazypawllo8, 23 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Jaszczurki
Martwi mnie moj gekonAstrologia ![]() |
|
![]() |
|||
Sprzedam węże
Boa contrictor +terrariumlakapciul, 17 wrz 2025 |
|
![]() |
Napisany 15 sierpnia 2017 - 11:54
Podłoże: na dno keramzyt; potem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Załączone pliki
Edytowany przez janu5, 15 sierpnia 2017 - 12:48.
Napisany 15 sierpnia 2017 - 13:21
wszystkie niezbedne dokumenty do Williamsow posiadasz? Pytam abys w przyszlosci...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 sierpnia 2017 - 16:46
@eldoodaks tak własnie załatwiamy umowe kupna sprzedaży i zmiany właściciela...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 sierpnia 2017 - 22:33
superowo! czekam na terrarium i zycze uciechy z tych pieknych...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 sierpnia 2017 - 20:38
Witam i wielkie dzięki dla @janu5 za obszerną wypowiedz ....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 sierpnia 2017 - 08:40
Dlaczego wikol, a nie silikon? Coś przemawia za wikolem?
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 sierpnia 2017 - 16:41
Dlaczego wikol, a nie silikon?...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez Guciokamyk, 23 sierpnia 2017 - 16:43.
Napisany 23 sierpnia 2017 - 17:38
Ciekawa metoda. Nie spotkałem się z nią. Nie będzie to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 sierpnia 2017 - 18:05
to które buduję teraz jest moim drugim terrarium pierwsze dla...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów