Kupiłem wczoraj brachypelme smithi jest to mój pierwszy ptasznik więc jestem niedoświadczony. Pająk ma terrarium 40x25x25 ma kryjowke, dobrą temperaturę oraz wilgotność. Pierwszy dzien chodził chwile po terrarium a reszte dnia przesiedzial w kryjówce. Ale dzisiaj zaczal sie bardzo dziwnie zachowywać. Zaczął wchodzic po scianie terrarium do gory po czym spadal na dół i tak to trwa juz okolo godziny. Martwie sie poniewaz nie wiem czy cos zle urządziłem w terrarium a może jest głodny ale dalem mu swierszcza to nie chcial go zjesc. Czy powinienem się martwić? Czy te pająki tak mają? Boję się ze spadnie i coś mu...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Brachypelma smithi dziwnie sie zachowuje, spada ze scianek itp.
2 odpowiedzi na ten temat
Napisany 20 lipca 2017 - 22:03
Podobne tematy: Brachypelma smithi dziwnie sie zachowuje, spada ze scianek itp. x
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Samice ptaszniki caribena x8 ,Chromatopelma x8 brachypelma hamorii itpFoltest, Wczoraj, 12:29 |
|
![]() |
|||
Dorosłe samice Brachypelma spp.hanumavilasumica, 19 sie 2025 |
|
![]() |
|||
zachowania
Agamy - brodata i karłowata
Agama dziwnie się zachowujePatrX, 19 lip 2025 |
|
![]() |
|||
Brachypelma boehmei samiecSand, 17 lip 2025 |
|
![]() |
|||
Samice Theraphosa, xenesthis, brachypelmaherzog, 14 lip 2025 |
|
![]() |
Napisany 20 lipca 2017 - 22:39
Jak spada ze scianek to na pewno wylinka. Jezeli na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 lipca 2017 - 23:00
Dziękuje bardzo za odpowiedz uspokoiło mnie to, pająk rownież już...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów