Jutro lub pojutrze zabieram sie za kabel grzewczy na sciance regalu. Chcialbym od razu miec wszystko dobrze ulozone bez domyslania sie lub sprawdzania jak bedzie dobrze. Wiec mam kilka pytan. Przede wszystkim czy terraria musza miec stycznosc z owym kablem by pajaki odczuwaly cieplo czy wystarczy ze beda staly w konkretnej temperaturze na regale i to im starczy? Drugie pytanie jest takie - jezeli nie musza miec stycznosci z kablem to jaka temperature ustawic na termostacie zeby zwierzaki mialy w srodku temperature 27-28 stopni? Bo raczej to ze ustawie termostat na taka temperature nie bedzie gwarantowac takich temperatur w terrariach...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 lipca 2017 - 18:56
Podobne tematy: Kabel grzewczy x
terrarium - ogrzewanie
Terraria dla węży i sprawy techniczne
Jakiej firmy kabel grzewczy do terrariumgrunwald, Dzisiaj, 22:06 |
|
|
|
||
Kabel grzewczy a mata - karczany tureckieRadiowski |
|
|
|
||
terrarium - ogrzewanie
Budowa, osprzęt
Krótki kabelJędrek |
|
|
|||
terrarium - ogrzewanie
Budowa, osprzęt
Panel grzewczy\ ceramiczny emiter ciepła - duże terrariumarek_sysunia, 22 lis 2024 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Terrarium szklane 100x40x50 z tłem z korka + kabel grzewczy + termostat + kryjówkasponex, 07 paź 2024 |
|
|
Napisany 16 lipca 2017 - 21:29
Napisany 16 lipca 2017 - 22:14
Wiem ze tak by bylo najlepiej tylko mam regal 40...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 lipca 2017 - 05:47
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 lipca 2017 - 17:28
Jak nie dotykaja boxy czy terraria kabla to jest w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 lipca 2017 - 21:15
A swoja droga jakie sa te roznice? Powiedzmy ze pajak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 lipca 2017 - 21:21
Napisany 17 lipca 2017 - 21:35
Rozumiem. Pewnie poustawiam sobie pajaki tak by jedne mialy cieplej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 lipca 2017 - 21:36
Ja tam...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 lipca 2017 - 21:44
no wlasnie male bo nie ma potrzeby by rosly skoro...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów