Cześć wszystkim!
Przymierzam się do kupna swojego pierwszego ptasznika. Decyzja przemyślana, choć nie bez wątpliwości, dlatego postanowiłem zasięgnąć rady od doświadczonych hodowców i do Was napisać.
Pająki fascynują mnie od dzieciaka, uwielbiam filmy przyrodnicze, wystawy egzotycznych pająków, a od czasu gdy na poważnie zacząłem myśleć o kupnie, to wszystko co związane z tematem na YouTube i oczywiście fora internetowe.
Niestety jest spory problem, bo od kiedy pamiętam boję się pająków (i to tak nie na żarty). W domu każdego pająka który wpadł w gości żegna moja narzeczona, niestety (wstyd przyznać) kapciem, bo również się ich boi (chociaż...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Strach przed pająkami a pierwsza hodowla (oraz kilka innych pytań)
Napisany 27 czerwca 2017 - 14:54
Podobne tematy: Strach przed pająkami a pierwsza hodowla (oraz kilka innych pytań) x
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Giełda Olsztyn 21.09 oraz wysyłkapanblady, 17 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Hodowla tylko całośćBartifli, 07 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Zamienię
Gekony Gargulcowe i orzęsione hodowla na ptaszniki, drony, instrumenty, elektronikęApricotG, 14 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Dorosłe samce C. hainanus.... P. ecclesiasticus oraz rzadkie gatunki samice.Serb, 11 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam węże
Pytony królewskie dorosłe, młode hodowla, rack systemAlekszw21, 08 wrz 2025 |
|
![]() |
Napisany 27 czerwca 2017 - 15:54
Witam ! Oczywiście,że możesz kupić samicę,dorosłą samicę tego gatunku.O ile...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 czerwca 2017 - 16:16
Dzięki, dokładnie to chciałem usłyszeć.
Wspomniałeś o czyszczeniu terrarium, i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 czerwca 2017 - 16:19
Ten pająk nie jest jakiś szybki i raczej nie jest...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 czerwca 2017 - 16:38
Odnośnie terrarium otwieranego od góry, gdzieś czytałem, że również może...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez Picadello, 27 czerwca 2017 - 18:20.
Napisany 27 czerwca 2017 - 17:05
Terrarium szklane typu gilotyna,wentylacja z blachy.Zdarza się czasem,ze taki pająk...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 czerwca 2017 - 18:58
Dzięki wielkie kolego za pomoc! Wiele mi wyjaśniłeś. W razie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez Picadello, 29 czerwca 2017 - 00:26.
Napisany 27 czerwca 2017 - 20:26
Terrarium szklane typu gilotyna,wentylacja z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 czerwca 2017 - 22:14
Wiele osób zaczynało od chęci przełamania arachnofobii a teraz ma...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 czerwca 2017 - 22:52
Cześć kolego!
Dzięki za wyczerpującą odpowiedź. Brachypelme smithi również brałem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez Picadello, 27 czerwca 2017 - 22:54.
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów