Pod koniec przyszłego tygodnia powinna mi dojsc paczka z pajakiem (brahypelma smithi) :) Dużo naczytałam sie na temat tego ptasznika by zapewnic mu odpowiednie warunki. Miedzyinnymi to, że taki małe osobniki jak (l2) trzyma sie w pudełku po kliszy. Niestety ja nie moge trzymac go w takim podełku bo mam kota który zrzuca wszystko co jest małe i lekkie. Z tego wzgledu kupiłam mu terarium ( wymiary podane w temacie) i ciagle sie zastanawiam czy nie jest za wysokie. Pudełko na klisze ma wysokość mniejwiecej 5cm a to terrarium 8. Zastanawiam sie równiez czy mogłabym zmniejszyc wysokośc tego terarium dając...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
5 odpowiedzi na ten temat
Napisany 26 stycznia 2007 - 13:17
Podobne tematy: L2 i terarium 6/8/6 (dł/wys/szer) x
![]() |
terrarium - pozostałe tematy
Budowa, osprzęt
Terarium dla agamy brodatejcaprio, 29 wrz 2012 |
|
|
||
![]() |
Archiwum ogłoszeń
Sprzedam terarium 120 cm dł x 50 cm szer x 60 cm wys rzeszówlegwan1188, 04 paź 2012 |
|
|
||
![]() |
Archiwum ogłoszeń
Sprzedam terarium z płyt ppAlbinos, 17 wrz 2012 |
|
|
||
![]() |
Gekon lamparci (Eublefar)
Wodospad w terariummlekO440, 04 wrz 2012 |
|
|
|
|
![]() |
Archiwum tematów
Sprzedam terariumwally123, 09 wrz 2012 |
|
|
Napisany 26 stycznia 2007 - 13:24
Tu nie chodzi o wysokość. Poprostu w za dużym terra...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 stycznia 2007 - 13:32
Bez problemu pajączka możesz umieścić w tym "terrarium" ;) Przy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 stycznia 2007 - 13:36
spokojnie możę być takie terrarium ;).
Napisany 26 stycznia 2007 - 14:10
PS: Jeśli pająk dojdzie martwy, nie pytaj dlaczego zdechł- napisze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 stycznia 2007 - 14:24
[quote]PS: Jeśli pająk dojdzie martwy, nie pytaj dlaczego zdechł- napisze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany