Czejść, mój gekonek nie chciał jeść od 1,5 tyg więc zaczełem się niepokoić. Pierwsze przypuszczenie padło na pasożyty ale poszperałem więcej w internecie i wpadłem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 14 maja 2017 - 19:31
Podobne tematy: eublefar gekon lamparci x
zdrowie
Gekony, eublefary i inne Gekkota
Gekon OrzęsionyTerraHubson_ ![]() |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Samica Lilly white Gekon orzęsionyczarek303, 01 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Młody Gekon orzęsiony na sprzedażteraphosa21, 31 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Eublefar /gekon lamparci młody samiecPrz3mEk87, 23 sie 2025 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Gekon Eublefar (Eublefar ) lamparci
Gekon lamparci - cienki ogonCheettos ![]() |
|
![]() |
Napisany 14 maja 2017 - 22:44
temp w dzień-25-26 temp w noc-20-19
w zbiorniku powinna być "wyspa ciepła" - miejsce o nieco wyższej temperaturze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez jot023, 14 maja 2017 - 22:47.
Napisany 15 maja 2017 - 06:17
Wrzuć zdjęcie terrarium i geka, gekon to samiczka czy samiec? Tak jak pisze jot023 piasek bez kontroli czy gekon go nie je jest niebezpieczne, badania...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 maja 2017 - 06:38
jest to samiczka badanie kału nie jest zbytnio możliwe bo go niechce robić gekon w terra ma mate grzewczą miałem drewienka bukowe ale postanowiłem dać...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Załączone pliki
Napisany 15 maja 2017 - 07:12
Gexica na moje oko jest wychudzona, Czy na pewno nie je tylko 1,5 tygodnia?
Na Twoim miejscu wybrałbym się z nią do weta. Obawiam się,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez jot023, 15 maja 2017 - 07:19.
Napisany 15 maja 2017 - 07:21
tak nie je tylko taki czas zawsze z apetytem jadła karaczany a jak ją kupiłem to chuda była niedawno była jeszcze normalna a moze to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 maja 2017 - 07:26
Chudzina straszna, jak na rok życia... przenieś ją koniecznie to jakiegoś terra/pojemnika zastępczego z minimalistycznym wyposażeniem, jako podłoża użyj ręczników papierowych, daj dwie kryjówki, miskę...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 maja 2017 - 07:29
Nie mów, że nie jest chuda, bo widziałem już niejednego zdrowo wyglądającego smoczka, a Twój nie wygląda zbyt dobrze.
Zdrowy, dobrze odżywiony gekon wygląda podobnie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 maja 2017 - 07:31
ale mój gekon przed tymi objawami nie wyglądał chudo dał bym zdjęcie ale niem mam a terrarium jest tymczasowe ponieważ właśnie jest robiona większe i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów