Witam.
Jestem początkujący w temacie, ile moglem to doczytałem w internecie.
Mam problem(?) ze swoim Gekonem. Nie chce jeść nic innego niż pokarm biegający, posiadam...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 kwietnia 2017 - 09:51
Witam.
Jestem początkujący w temacie, ile moglem to doczytałem w internecie.
Mam problem(?) ze swoim Gekonem. Nie chce jeść nic innego niż pokarm biegający, posiadam...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
zdrowie
Gekony, eublefary i inne Gekkota
Gekon OrzęsionyTerraHubson_ ![]() |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Samica Lilly white Gekon orzęsionyczarek303, 01 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Młody Gekon orzęsiony na sprzedażteraphosa21, 31 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Eublefar /gekon lamparci młody samiecPrz3mEk87, 23 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Urlopowa wyprzedaż nadwyżek hodowlanych - samice Avi, afryka i nie tylko.... adult samce I. miraJaroo, 19 lip 2025 |
|
![]() |
Napisany 27 kwietnia 2017 - 13:28
Dla gekonów lepsza i zdrowsza jest dieta jak to określiłeś "robaczkowa". Ale co jakiś czas dla urozmaicenia możesz podać repashy czy coś w ten deseń....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 kwietnia 2017 - 08:44
Napisany 03 maja 2017 - 17:16
Jaki pokarm żywy oprócz karaczanów (boję się inwazji w mieszkaniu), oraz świerszczy (dostaje bananowe i kubańskie) można podawać gekonom?
Napisany 03 maja 2017 - 20:45
Napisany 04 maja 2017 - 16:02
Hej dzięki:) Spróbuję kupić mączniki i raz na jakiś czas podawać. Mój teraz co 2 dzień dostaje BP, ale tak samo grymasi jak przy Repashy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 14 maja 2017 - 07:57
tak można podawać świerszcze śródziemnomorskie.
aby gekona przyzwyczajić do karmy repashy, można np. posypać trochę na świerszcze, to może po jakimś czasie polubi.
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów