Witam. Od przedwczoraj posiadam Acanthoscurria geniculata L3. Nie wiem jak go karmić, jest maleńki, siedzi w przezroczystej kliszówce (chyba) i jest zakopany w torfie. Kupiłam wylęg świerszcza, próbowałam złapać pensetą te małe świerszczyki, choć nie było to proste. Wrzuciłam ze trzy do pojemniczka, przy pierwszym pająk się widocznie poruszył, ale nie wiem czy zjadł. Czy dobrze robię? Coś zmienić? Co ile i jaką ilością go karmić?
Podobne tematy: Acanthoscurria geniculata L3- jak karmić? x
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Theraphosay, Poe metallica, geniculata pulchripes dorosłe całość tanioMrRetic, 16 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
L. Parahybana SAMIEC, A. Geniculata 2 sztukioli27, 28 lip 2025 |
|
![]() |
|||
A.geniculata 1-1.5DC Ostrawaarachnoania, 25 lip 2025 |
|
![]() |
|||
Acanthoscurria geniculata dorosły samiecSand, 17 cze 2025 |
|
![]() |
|||
Ogłoszenia matrymonialne
Samice i samce A. geniculata oraz P. victorirybek, 15 cze 2025 |
|
![]() |
Napisany 26 kwietnia 2017 - 19:02
Dasz sobie radę. ;) na spokojnie. Co do łapania świerszczy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 kwietnia 2017 - 19:04
No właśnie, pilnuj by zjadł... i teraz pytanie: skąd mam...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 kwietnia 2017 - 19:04
Napisany 26 kwietnia 2017 - 19:07
Po prostu jestem tym maluchem bardzo zestresowana, to mój trzeci...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 kwietnia 2017 - 19:09
Osobiście w swojej dawnej hodowli karmiłem maluchy raz w tygodniu....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 kwietnia 2017 - 19:57
Napisany 26 kwietnia 2017 - 20:26
Hmm u mnie w sklepie nie ma wylęgu karaczana, musiałabym...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 kwietnia 2017 - 06:51
Jeśli chodzi o wylęg świerszcza to polecam "wylęg większy" dla...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów