Witam przed chwila zauważyłem że mój reg zaklinował się w skryjówce. Nie mógł wyjść, więc pomogłem mu ta kryjówka była w postaci doniczki ale on wlazł na wieczko i zaklinował się pomiędzy nim a skałką wyciągnąłem go i zauważyłem że jednak mimo moich starań obtarłem go lekko na głowie.Moje pytania są następujące: czy to poważne i czy trzeba będzie to czymś smarować czy samo przejdzie. Czy jak mam go od 9dni to czy to wpłynie na jego aklimatyzacje i próbę nakarmienia w sobotę 25.02? Dodam że w sklepie jadł żywca a ja chce spróbować mrożonką no i to że do...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 lutego 2017 - 21:14
Podobne tematy: Otarcie u regiusa x
![]() |
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Oddam regiusasiniak, 19 lis 2024 |
|
![]() |
||
zachowania
Początkujący hodowcy węży
Przyzwyczajanie Regiusa do dwóch osóbVojo, 23 cze 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam terraria, akcesoria, rośliny
Akcesoria po Heterodonie - chętnie wymienię na jakąś kryjówkę dla RegiusaVojo, 17 cze 2025 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
houten show 1 czerwca, szukam transportu dla regiusaszablozembnyalig, 29 mar 2025 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Sprzedam regiusa butter yellow bellyAlekszw21, 21 sty 2025 |
|
![]() |
Napisany 17 lutego 2017 - 19:20
Może łatwiej było wyjąć skałkę, albo doniczkę z terrarium i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 lutego 2017 - 21:10
Już to zrobiłem i jak niby mam wyjąć skałke jak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 lutego 2017 - 23:59
Z karmieniem jeśli nie zje mrożona -> spróbuj później, nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 lutego 2017 - 08:49
Właśnie też zauważyłem że tylko kolorek mu zszedł ale chciałem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 lutego 2017 - 21:15
Możesz spróbować, skoro czuje pokarm i szuka, to może się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 lutego 2017 - 21:44
Położyłem szczura blisko niego niby wącha językiem dotyka gryzonia ale...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 lutego 2017 - 00:38
,,A nuż się uda", jak coś.
Polska język - trudna...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 lutego 2017 - 10:55
Nic z tego nie zjadł schował się w drugiej doniczce...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 lutego 2017 - 18:33
Nie dawaj jeszcze żywca.
Przeklejam ,,poradnik" wykuty przez innych na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów