Witam, zastanawiam się nad kupnem w niedalekiej przyszłości pytona królewskiego. Jednak zanim zacznę na poważnie planować zakup wolę upewnić się co będzie mi potrzebne na sam start. Nie chcę na sam początek ładować bardzo dużych pieniędzy w cały sprzęt tylko stopniowo rozbudowywać terrarium. Jednak kluczowe jest dla mnie to aby początkowe oszczędności nie odbiły się na zdrowiu węża. Dlatego chciałem dowiedzieć się co muszę mieć jako niezbędne i w jakiej kolejności kupować kolejne rzeczy(co jest ważniejsze a co mniej). Jedyne co zakładam to że jak coś kupię to już na stałe, nie chciał bym kupować rzeczy tymczasowych żeby po roku...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 stycznia 2017 - 16:45
Podobne tematy: Pyton królewski co potrzebne na start. x
![]() |
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Sprzedaż Pyton Birmański Samica Hypo Green 2 lataGość_BFLS_* , 28 lis 2024 |
|
![]() |
||
![]() |
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Sprzedaż Pyton Królewski samiec 4 lata Black Pastel Genetic Stripe BananaGość_BFLS_* , 30 lis 2024 |
|
![]() |
||
zdrowie
Początkujący hodowcy węży
Pyton regius a witamina DBabaajagaa, 13 wrz 2025 |
|
![]() |
![]() |
||
Sprzedam węże
Wąż królewski - młode - Bydgoszczozzmozis, 12 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Pyton Królewski samiczki CB24ArekBu, 03 lip 2025 |
|
![]() |
Napisany 23 stycznia 2017 - 17:52
Raczej nie kupuj dekoracji. Po prostu włóż pytona do pojemnika....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 stycznia 2017 - 18:56
Drewienka sobie daruj, lepiej coś w typie aspen, lignocel czy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 stycznia 2017 - 01:45
Raczej nie kupuj dekoracji....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 stycznia 2017 - 06:50
Bez przesady :p coś słabo szukałeś w samych googlach bo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 stycznia 2017 - 17:16
Co do terrarium to możesz wykonać je sam, nie ma...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 31 stycznia 2017 - 23:32
Zdecydowałem się kupić pojemnik taki jak na filmie(może trochę większy)...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 lutego 2017 - 10:53
@Mateusz172 Termostat to inaczej termoregulator.
Roślinki żywe olej, chyba...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 lutego 2017 - 11:31
@portew
1. 25-50 W. Jak weźmiesz 50, to masz większą...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów