Cześć.
Dostałem od znajomego szczura, prawdopodobnie wędrownego.Mam kilka pytań. (1)Planuję kupić klatkę z całym osprzętem póki co czy, może ty 2-3 siedzieć w akwarium?
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)Napisany 14 stycznia 2017 - 23:05
Cześć.
Dostałem od znajomego szczura, prawdopodobnie wędrownego.Mam kilka pytań. (1)Planuję kupić klatkę z całym osprzętem póki co czy, może ty 2-3 siedzieć w akwarium?
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Chromatopelma, victorii, reduncus i kilka innychMarcinmxo, 08 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam węże
Kilka gatunków pończoszników, H. gigas i inneEpifit, 26 lip 2025 |
|
![]() |
|||
Samce L. megatheloides i chroma + kilka nsSzrama, 25 lip 2025 |
|
![]() |
|||
Kilka samicherzog, 01 lip 2025 |
|
![]() |
|||
Media
Kanał podróżniczo,przyrodniczo przygodowy Kilka KilometrówTomek_Nie, 10 cze 2025 |
|
![]() |
Napisany 15 stycznia 2017 - 11:46
Może ten czas przesiedzieć w akwarium tylko na górę daj siatkę aby był przepływ powietrza. Moja szczurka za każdy razem kiedy wykończy klatkę na nową...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 stycznia 2017 - 13:23
Napisany 15 stycznia 2017 - 23:07
Oswajać zaczynam zwykle kiedy szczur wychodzi z norki podczas karmienia, ale wtedy nie dotykam go tylko np. podaje jedzenie i uciekam. Kolejne dni kiedy nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 stycznia 2017 - 08:35
Okey. Dzięki wielkie za pomoc ;)
Napisany 24 stycznia 2017 - 18:39
Pytanie - czy ten szczur, jeśli rzeczywiście jest to szczur wędrowny, a nie po prostu Agouti, był już wcześniej pupilem i od jakiego czasu, czy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez Saphira123, 24 stycznia 2017 - 18:52.
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów