Witam. Mam problem z kameleonem lamparcim. jest to młoda samiczka która już drugi dzień nie je. bylem u weterynarza który kazał pojic z pipetki wiec tak wczoraj pila. kropelka na pysk i widziałem jak wciąga do pyszczka. mowil ze zacznie polowac. jednak nie stalo sie tak. samiec ktorego mam idealnie. chodzi po terra szuka jedzenia pije wode z lisci. a ta caly dzien w jednym miejscu i juz nawet taka chuda sie robi. jesli ktos wie jak jej pomoc proszę o pomoc.
Napisany 28 grudnia 2016 - 14:41
Podobne tematy: Kameleon Lamparci Nosy be nie je. x
zdrowie
Jaszczurki
Opary lakierow i gekon orzesiony i lamparciNiunks, 17 lis 2025 |
|
|
|||
Sprzedam jaszczurki
Eublefar /gekon lamparci młody samiecPrz3mEk87, 23 sie 2025 |
|
|
|||
zdrowie
Gekon lamparci (Eublefar)
Gekon lamparci - cienki ogonCheettos |
|
|
|||
tematy ogólne
Gekon lamparci (Eublefar)
Uciekł mi gekon lamparcinkravczyk |
|
|
|
||
Sprzedam jaszczurki
Eublefar lamparci het. Diablo BlancoGekoneqq, 20 cze 2025 |
|
|
Napisany 28 grudnia 2016 - 15:23
Trzymasz parkę w jednym terrarium? Jak tak to inna sprawa,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 grudnia 2016 - 16:43
Tal trzymam je razem. narazie są malutkie wiec trzymam je...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 grudnia 2016 - 16:58
Kameleonów nie trzyma się razem. Wypełnij tabelkę. Co to znaczy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 grudnia 2016 - 17:25
To jest od jednego hodowcy czy od różnych? Razem były...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 grudnia 2016 - 17:22
Dziękuję za pomoc. podaje jej wodę i pokarm na siłę....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 grudnia 2016 - 17:43
Jeśli masz możliwość to rozdziel . Kameleonów nie trzyma się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 grudnia 2016 - 20:23
To są młode osobniki, więc jeszcze mogły być trzymane razem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez Kasperek1985, 29 grudnia 2016 - 23:13.
Napisany 29 grudnia 2016 - 21:16
W tak mlodym wieku nie ma znaczenia plec zwierzat trzymanych...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 grudnia 2016 - 08:21
Nikt nie pomyślał że samica będzie miała wylinke ?
Karmienie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów