7 odpowiedzi na ten temat
Napisany 13 stycznia 2007 - 12:16
Witam wszystkich forumowiczów. Zwracam się o pomoc. w jednym z pokoi odkryłem na podłodze małe owady. Nie jest ich wprawdzie dużo ale nie lubie kiedy w domu żyją mi jacys niepożądani intruzi. Na podstawie książki stwierdziłem, że najprawdopodobnie to trojszyki ( z wyglądu są właśnie takie) ale dziwi mnie , że przeciez te trojszyki żyją w magazynach zbóż, mące itp. Więc co robią w domu w pokoju na podłodze? przeciez tam jest czysto, sprzątane myte naokrągło ( i niema żądnego zboża ani mąki :D:D ). Jak się pozbyć tych małych gości? proszę o radą. Z góry dzięki
Podobne tematy: Trojszyki w domu??? [likwidacja] x
tematy ogólne
Oddam
Szukam Domu dla moich zółwiElvisPresley, 15 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
![]() |
Archiwum ogłoszeń
Witam heterodon Superconda samica szuka nowego domuGość_BFLS_* , 29 kwi 2025 |
|
![]() |
||
Archiwum ogłoszeń
xenopeltis unicolor - odsprzedam, szuka nowego domubakuven ![]() |
|
![]() |
|||
![]() |
Archiwum ogłoszeń
Likwidacja Hodowli Pytony KrólewskieGość_BFLS_* , 11 lis 2024 |
|
![]() |
||
![]() |
Archiwum ogłoszeń
Likwidacja HodowliGość_BFLS_* , 26 paź 2024 |
|
![]() |
Napisany 13 stycznia 2007 - 16:11
No więc jeżeli chodzi o gatunek to mogą to być...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 stycznia 2007 - 21:54
chmmm no fakt mam w kuchni mąke :D:D ale w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 stycznia 2007 - 23:47
pewności nie mam bo nie jestem specjalistą w truciu owadów...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 stycznia 2007 - 19:47
Bez zdjęcia trudno będzie "to" zidentyfikować. W mieszkaniach możesz znaleźć...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 stycznia 2007 - 17:39
heh kupiłem taki spray ' mucho spray na owady latające...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 stycznia 2007 - 01:08
uważaj przy tym na zdrowie domowników i innych żywych istot...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 stycznia 2007 - 14:50
wygl?da na to, ?e ten spray pomóg?. Niewiduje ju? tych...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów