Witam, kupiłem kameleona jemeńskiego, przymierzałem się do tego od dłuższego czasu, przygotowałem terrarium, ma wszystko czego kameleony potrzebują. Kupiłem go "przy okazji" nie rozmawiając bezpośrednio z poprzednim właścicielem. Moje pytanie do Was dotyczy odżywiania takiego kameleona, niestety nie mam kontaktu z właścicielem i nie moge go spytać jak go karmił, całkiem możliwe że nie karmił go tak jak tego wymagał.
Jestem początkujący.
Kameleon trafił do mnie w Piątek - nic nie jadł, w Sobotę podałem mu 10 mączniaków, w niedziele nic nie jadł. w Poniedziałek zjadł 10 karaczanów, i 10 mączniaków, we wtorek nic, w środę 10 świerszczy, dzisiaj nic...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 października 2016 - 22:42
Podobne tematy: 6-miesięczny kameleon jak go karmić x
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Dorosły miesięczny samiec versicolor (1.0)Terras123, 15 gru 2025 |
|
|
|||
żywienie
Gekon lamparci (Eublefar)
Czym karmić młodego gekonaIkani, 21 lis 2025 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Kameleon lamparci Nosy Be True Blue Furcifer pardalismajusia10, 30 maj 2025 |
|
|
|||
zdrowie
Jaszczurki
Kameleon jemeński - zbrązowiałMelonik1109, 14 mar 2025 |
|
|
|||
zdrowie
Jaszczurki
KameleonKacper123G |
|
|
Napisany 07 października 2016 - 09:23
Z Twojego opisu wynika, że kamyk chyba jest przyzwyczajony do...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez REKSIOO, 08 października 2016 - 21:48.
Napisany 07 października 2016 - 10:33
Do przeczytania wszystko co się da o kameleonach i ich...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 października 2016 - 07:00
Dużo informacji na temat hodowli możesz znaleźć także na blogu...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany