Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

żywienie

- - - - -  
6-miesięczny kameleon jak go karmić

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
3 odpowiedzi na ten temat

#1 Akselb3

Akselb3
  • Nowy terrarysta
  • Z nami od: 3362 dni
  • Polska / Opolskie / Opole

Napisany 06 października 2016 - 22:42

Witam, kupiłem kameleona jemeńskiego, przymierzałem się do tego od dłuższego czasu, przygotowałem terrarium, ma wszystko czego kameleony potrzebują. Kupiłem go "przy okazji" nie rozmawiając bezpośrednio z poprzednim właścicielem. Moje pytanie do Was dotyczy odżywiania takiego kameleona, niestety nie mam kontaktu z właścicielem i nie moge go spytać jak go karmił, całkiem możliwe że nie karmił go tak jak tego wymagał.
Jestem początkujący.
Kameleon trafił do mnie w Piątek - nic nie jadł, w Sobotę podałem mu 10 mączniaków, w niedziele nic nie jadł. w Poniedziałek zjadł 10 karaczanów, i 10 mączniaków, we wtorek nic, w środę 10 świerszczy, dzisiaj nic...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: 6-miesięczny kameleon jak go karmić     x

#2 REKSIOO

REKSIOO
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4243 dni
  • Polska / Śląskie / Wodzisław Śląski

Napisany 07 października 2016 - 09:23

Z Twojego opisu wynika, że kamyk chyba jest przyzwyczajony do...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Edytowany przez REKSIOO, 08 października 2016 - 21:48.

#3 Jazzi

Jazzi

Uprzednio Moderator na dziale Kameleony

• Terrarysta
  • Z nami od: 6506 dni
  • Polska / Mazowieckie / Warszawa

Napisany 07 października 2016 - 10:33

Do przeczytania wszystko co się da o kameleonach i ich...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 ReptiWijo

ReptiWijo
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4304 dni
  • Polska / Mazowieckie / Brwinów

Napisany 24 października 2016 - 07:00

Dużo informacji na temat hodowli możesz znaleźć także na blogu...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

1 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.