Witam, zastanawiam się nad zakupem gekona orzęsionego. Jestem jeszcze w fazie uzupełniania wiedzy na temat tego gatunku. I zamierzam niedługo zabierać się za przygotowanie terra. Ostatnio spotkałam się z podzielnymi zdaniami co do tego gatunku. Jedni polecają bo łatwy w hodowli, a drudzy odradzają bo "śmierdzi"... Czy któryś z hodowców orzęsków mógłby wypowiedzieć się na temat tego "smrodu" ? Czy to jest po prostu spowodowane złą dietą? Choroby? Osoby, które uważają, że "śmierdzi" stosują tylko jako podłoże ręczniki papierowa, bo przy innych podłożach "smród jest nie do wytrzymania" :( Zależy mi na terra tropikalnym i troche słaby temat, żeby zrobić...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 października 2016 - 04:53
Podobne tematy: Gekon orzęsiony, zapach? x
zdrowie
Gekony, eublefary i inne Gekkota
Gekon OrzęsionyTerraHubson_ ![]() |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Samica Lilly white Gekon orzęsionyczarek303, 01 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Młody Gekon orzęsiony na sprzedażteraphosa21, 31 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Eublefar /gekon lamparci młody samiecPrz3mEk87, 23 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Media
Na lotnisku słodycze miały dziwny zapach. Tak znaleźli 1500 pająkówTherapoTerra, 15 lip 2025 |
|
![]() |
Napisany 03 października 2016 - 10:27
Witam
Powiem tak jak się nie sprząta to czego by...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 października 2016 - 15:29
Dobre ;) Jeszcze czegoś takiego nie słyszałem :P Nie ma...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 października 2016 - 21:21
Odchody to wiadomo... zapaszek jest :D Właśnie zdziwiło mnie to,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 października 2016 - 09:28
Witam, Ja również poważnie zastanawiam się nad zakupem i hodowlą...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 października 2016 - 09:42
Napisany 11 października 2016 - 08:02
Radził bym nie słuchać tego co mówią w zoologicznych, słyszałem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 października 2016 - 15:47
Co do zapachu, to moje terra ma swoisty zapaszek, ale...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
20
Zbanowany
Postowanie wyłączone
Napisany 11 listopada 2016 - 22:03
witajcie,
ale jak to jest w praktyce ?...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 12 listopada 2016 - 09:25
Robią gdzie popadnie ale niektóre potrafią załatwiać się w jednym...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów