Witam! To mój pierwszy post . Jest tu mnóstwo kategori i itp. Więc jest możliwość że się pomyliłem. A pro po pytania, miałem zamiar kupić karaczany tureckie jednak spóźniłem się i oferta jest już nie aktualna. Karaczany muszę kupić w jak najbliższym terminie. A zostały tylko karaczany argentyńskie, brazylijskie i madagaskarskie. Cenowo wybiorę chyba karaczany argentyńskie ale do końca nie wiem. W wyborze gatunku zależy mi na szybkim wzroście , dużej liczbie młodych i łatwości w hodowli. Dodatkowo czytałem że im większe zagęszczenie tym karaczany się lepiej mnożą. Czy 10szt. w pojemniku 16cmx13cmx7cm będzie dobrym zagęszczeniem? Chodzi mi o to by karaczany lepiej się mnożyły. Jaki...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 31 sierpnia 2016 - 15:01
Podobne tematy: Jaki gatunek karaczana wybrać? x
identyfikacja
Pozostałe pajęczaki
Holandia co to za gatunek ?extasy, 22 wrz 2025 |
|
|
|||
Zdjęcia i filmy z wężami
Wąż w ogródku. Co to za gatunek?Nestle, 06 sie 2025 |
|
|
|||
Sprzedam karmówkę
Wylęg karaczana tureckiegoRusiecki, 04 lip 2025 |
|
|
|||
skorpiony
Terrarystyka
Opisano nowy gatunek skorpiona Scorpiops bahunetra sp. nov.TherapoTerra, 03 maj 2025 |
|
|
|||
identyfikacja
Modliszki
Wie ktoś co to za gatunek?Arheno, 23 kwi 2025 |
|
|
Napisany 31 sierpnia 2016 - 19:03
Chłopie na tym forum jest mnóstwo aukcji z karaczanami tureckimi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 31 sierpnia 2016 - 21:04
Dziękuję za odpowiedź. Bardzo się mi one przydadzą :-D . A, i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 września 2016 - 10:55
@bart12
Najpopularniejsze karaczany:
https://www.terrarium.com.pl/shelfordella-lateralis-karaczan-turecki/
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 września 2016 - 11:11
@bart12, w prawym, górnym rogu jest wyszukiwarka. fakt, że nienajlepej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 września 2016 - 19:57
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi!
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów