Witam do sprzedania mam terrarium z wystrojem i sterownikiem temperatury LCD. Oświetlenie -jedna długa swietlówka,  dwa gwinty e27 ( jeden na uvb dla "wyspy ciepła"  drugi dla.ceramicznego promiennika) dwie boczne żarówki Led.  terrarium ma wymiary 180x40x40 szafka koloru wenge 180x41x44 z trzema oddzielnymi drzwiczkami, pokrywa terrarium 180x40x10.  wentylacja terrarium wymuszona przez komputerowy wentylator o dużej wydajności z regulacją obrotów. 
Sprzedaje tak jak widoczne na zdjęciu - korzenie, tło, kamienie, piasek, gratis jakieś pojemniki plastikowe które zostały mi po hodowli, pojemnik do hodowli swierszczy z pokrywą z siatki metalowej.
Z powodzeniem hodowalem w nim rzadki w Polsce gatunek crotaphytus...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Sprzedaje tak jak widoczne na zdjęciu - korzenie, tło, kamienie, piasek, gratis jakieś pojemniki plastikowe które zostały mi po hodowli, pojemnik do hodowli swierszczy z pokrywą z siatki metalowej.
Z powodzeniem hodowalem w nim rzadki w Polsce gatunek crotaphytus...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Załączone pliki
Edytowany przez slawo1983, 20 września 2016 - 10:20.