Czesc,
z karaczanami mam pierwszy raz doczynienia i zastanawiam sie gdzie je trzymac... Wczesniej mialam szarancze i trzymalam ja u siebie w pokoju, ale karaczany sa za glosne i zastanawiam sie czy moge postawic je do szopki, ktora jest na ogrodze?
Napisany 13 sierpnia 2016 - 14:27
Czesc,
z karaczanami mam pierwszy raz doczynienia i zastanawiam sie gdzie je trzymac... Wczesniej mialam szarancze i trzymalam ja u siebie w pokoju, ale karaczany sa za glosne i zastanawiam sie czy moge postawic je do szopki, ktora jest na ogrodze?
![]() |
Oddam
[ODDANE] Oddam karaczany madagaskarskielutex12, 17 lis 2025 |
|
|
||
tematy ogólne
Wyceny, gdzie kupić
Gdzie kupić modliszkę storczykową z możliwością wyboru płci (szukam samiczki)?MilouSwain |
|
|
|
||
Sprzedam karmówkę
Karaczany TureckieportiTom, 05 lis 2025 |
|
|
|||
tematy ogólne
Wyceny, gdzie kupić
Gdzie kupić Boa dumerilaEnvyS, 14 paź 2025 |
|
|
|
||
Wyceny, gdzie kupić
Gdzie kupić - StenodactylusGulaszek, 21 wrz 2025 |
|
|
Napisany 13 sierpnia 2016 - 17:47
Co to za karaczany? Jaką temperaturę masz w tej szopce?...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 sierpnia 2016 - 18:14
Sa to Moult Black Crickets, nie wiem jak na polski tlumaczy sie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 sierpnia 2016 - 18:44
Nie no moment. Przecież to świerszcze a nie karaczany. Także...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 14 sierpnia 2016 - 00:29
@charyty jeśli masz Gryllus bimaculatus to chętnie odkupiłabym od Ciebie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 14 sierpnia 2016 - 11:40
Sa to Moult Black...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów