Witam, mam ok. 30 patyczaków i zauważyłem, że podzielily się na pare barw. Dlatego jestem ciekaw od czego to zależy. Ktoś to wie? Zaraz dodam zdjecia.
Możecie pisać które najładniejsze :D

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Napisany 08 sierpnia 2016 - 16:08
Witam, mam ok. 30 patyczaków i zauważyłem, że podzielily się na pare barw. Dlatego jestem ciekaw od czego to zależy. Ktoś to wie? Zaraz dodam zdjecia.
Możecie pisać które najładniejsze :D

początkujący owady
Straszyki
Jaka wielkość terrarium dla patyczaków i straszyków ??isopodlover, 17 cze 2024 |
|
|
|||
linienie
Zwierzęta
Wylinka u patyczakówCalicoTexas, 11 lut 2024 |
|
|
|||
zdrowie
Kameleony
Brązowe barwy - Problem ?Karczma77, 03 gru 2023 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Woliery terraria owadziarnie dla modliszek patyczaków liśćcówModliszkowy_Domek, 26 sty 2023 |
|
|
|||
zachowania
Zwierzęta
Co oznacza zwijanie ogonka do góry (jak u skorpiona) u patyczaków?Pelnia1980 |
|
|
Napisany 08 sierpnia 2016 - 16:11
Od różnych czynników.
Geny, pokarm, wilgotność, a nawet pora dnia/doby.
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)Napisany 08 sierpnia 2016 - 16:12
Od otoczenia, pory dnia, tego na czym akurat patyczak się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 sierpnia 2016 - 16:13
Dzięki :) Wszyskie mają identyczne warunki, wiec chodzi chyba tylko...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 sierpnia 2016 - 16:15
Nie wyglądają na żadne mieszańce, zresztą jest to zupełnie inny...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 sierpnia 2016 - 16:18
No to nie wiedzialem o tym :p I tak wietnam...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów