Witam
Mam już pytanko związane z moim żółwikiem Trachemys scripta troostii (żółtolicym) jest jak na razie bardzo młody ma około 2-max 3 miesięce jest troszke płochliwy i wysamotniony.
I teraz zachodzi pytanko związku z tym że nie moge jeszcze rozpoznać płuci mojego żółwika narasta pytanko czy jak kupił bym teraz mu towarzysza/towarzyszke i by byli różnych płuci to by się sobą znudziły i by nie kopulowały jak już nadejdzie czas???
Bo gdzieś wyszukałem że jak samiec z samicą od małego żyją to samica nudzi sie samcem i nie chce potem z nim no wiecie zabawiać się :)
A i jeszcze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
6 odpowiedzi na ten temat
Napisany 03 stycznia 2007 - 18:02
Podobne tematy: Towarzyszka dla Helmuta ???? x
Media
Krokodyl z Sosnowca pojechał do zoo w Poznaniu. "Przebywał w basenie przez wiele tygodni ze zmarłą towarzyszką"k7l ![]() |
|
![]() |
|||
![]() |
wybór zwierzęcia
Początkujący hodowcy jaszczurek
Towarzyszka dla samca Agamy błotnej do terra 120x140x60Wonsz_boa_kusiciel, 06 wrz 2016 |
|
![]() |
||
![]() |
Gekon Eublefar (Eublefar ) lamparci
towarzyszka życiaewap, 25 wrz 2005 |
|
![]() |
![]() |
Napisany 03 stycznia 2007 - 21:16
[quote]A i jeszcze jedno pytanko w jaki sposób najlepiej przyzwyczaić...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 stycznia 2007 - 22:55
To wiem :) tylko myślałem że jakoś da sie zrobić...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 stycznia 2007 - 17:15
No taaak...mniej go karm :) Jak Cię zobaczy i będzie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 stycznia 2007 - 18:03
żółtolicy jest to na pewno :) m,a pasy poziome i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 stycznia 2007 - 18:51
No tak, jeśli nie ma tego pionowego pasa za okiem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 stycznia 2007 - 23:23
postaram się jak najszybciej wysłać zdięcia tylko skombinuje jakiś aparat...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów