Witam, tydzień temu zakupiłem straszyka Trachyaretaon sp. North Luzon. Zaraz po wyjęciu z paczki podałem straszykowi świeże liście jeżyny. Zjadł może z pół listka i od tamtej pory więcej nie je... Mija właśnie tydzień, ostatnie odchody jakie zrobił sprzątnąłem dwa dni temu. Nie jestem pewien ale wydaje mi się że zaraz po rozpakowaniu przesyłki straszyk miał więcej zielonych kolorów, a teraz jest jakby bardziej jednakowo brązowy. Może zbliża się wylinka? No ale żeby przestać jeść już tydzień przed?? Nie wiem jakie to stadium, straszyk mierzy 5cm. Terrarium spryskuję regularnie, dwa razy dziennie. Temperatura 23 stopnie. Co się dzieje? Czy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Post straszyka Trachyaretaon sp. North Luzon
Napisany 06 czerwca 2016 - 22:55
Podobne tematy: Post straszyka Trachyaretaon sp. North Luzon x
Archiwum ogłoszeń
Sprzedam Jajka Straszyka Diabelskiego Peruphasma schulteiVampirr, 06 gru 2024 |
|
|
|||
zdrowie
Straszyki
Problemy ze zdrowiem straszyka(POTRZEBNA PILNA POMOC)Bursztynowy, 11 lis 2024 |
|
|
|
||
Archiwum ogłoszeń
Samice straszyka 1 złPablo79, 08 lis 2024 |
|
|
|||
warunki hodowli
Straszyki
Czy mogę trzymać straszyka australijskiego(extatosoma-tiaratum) z filipińskimi(Sungaya inexpectata)Mily_Gosc, 13 paź 2024 |
|
|
|
||
zdrowie
Straszyki
Dziwne odchody straszykaNewt99, 29 maj 2024 |
|
|
|
Napisany 07 czerwca 2016 - 00:48
Napisany 07 czerwca 2016 - 04:34
Zarówno jeżyna, jak i malina jest w porządku dla tego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 czerwca 2016 - 09:31
Witam, i dziękuję za tak szybkie odpowiedzi! Ale numer -...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 czerwca 2016 - 10:02
Teraz jest ciepło i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 czerwca 2016 - 18:54
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów