Witam
ściągnąłem na telefon aplikacje "Gecko Sounds", w której wgranych jest 11 dźwięków które wydają gekony. Nie są one opisane, więc nie wiadomo w jakiej sytuacji wydaje poszczególne dźwięki. Nie wiadomo też jaki gatunek gekona je wydaje. Wczoraj wieczorem, gdy oba gekony siedziały w kryjówce odpaliłem jakiś przypadkowy dźwięk i jeden z nich wystrzelił z kryjówki jak z procy i schował się pod półką, a drugi w ogóle się tym nie przejął. Myślałem, że to nie zadziała, a jednak. Innych dźwięków już nie próbowałem bo nie chciałem ich zestresować. Macie może jakąś wiedzę odnośnie dźwięków jakie wydają gekony lamparcie ??
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 czerwca 2016 - 08:58
Podobne tematy: Dźwięki gekona x
tematy ogólne
Gekony, eublefary i inne Gekkota
Jak złapać gekona płaczącego?Dimitri, 23 lut 2020 |
|
![]() |
|||
żywienie
Początkujący hodowcy jaszczurek
Karmienie gekona lamparciegoGulaszek ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
zdrowie
Gekony Nowej Kaledonii: rodzaj Correlophus, Mniarogekko, Rhacodactylus
waga gekonajolene505 ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
warunki hodowli
Gekony, eublefary i inne Gekkota
terrarium dla gekonamatushej ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
żywienie
Początkujący hodowcy jaszczurek
waga gekonaJohnny13, 05 kwi 2025 |
|
![]() |
Napisany 06 czerwca 2016 - 10:13
hahaha, ale z Ciebie okropnik :D
moje geksy:
1....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 czerwca 2016 - 10:22
hehehe Twoje gadziny prezentują bogaty repertuar, szczególnie dźwięk nr 2...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 czerwca 2016 - 10:24
no podnosci ogon, i w czasie dwojeczki zdarza mu sie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 czerwca 2016 - 10:34
znalazłem! Wczoraj odpaliłem identyczny dźwięk. Bardziej przypomina to ptaka niż...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 czerwca 2016 - 10:54
Nie wiem czy lampart takie wydaje ale mój właśnie na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 czerwca 2016 - 10:58
moglo i tak byc, geksy nie lubia jak je sie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 czerwca 2016 - 11:00
Napisany 06 czerwca 2016 - 11:11
Już nie będę ich maltretował bo się zamkną w sobie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów