Kupiłem żółwia w zoologicznym od pewnego kolesia i do niego dał mi tylko karmę i nic więcej . W domu mam akwarium i kamienie. I dowiedziałem się że narazie grzałka nie potrzebna dopiero na jesień. Nie dał mi żadnego płynu do wody , który miałem przy rybkach . I teraz mam pytanie czy trzeba jakąś specjalną wodę (płyn do wody) czy zwykłą już ostudzoną wodę przegotowaną. I czy potrzeba filtra bo mi wydaje się że tak. Wieku nie znam ale ma on 5 cm z wyciągniętą lekko główką. Mam też karmę. Żółw jest bardzo ruchliwy. Proszę o odpowiedź na moje...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Podobne tematy: Mam pierwszy raz żółwia x
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Kupię żółwia stepowegossszymon1990, 04 cze 2024 |
|
![]() |
|||
Sprzedam żółwie, krokodyle, płazy, małe ssaki (nie karmowe)
Sprzedam żółwia greckiego Testudo hermaniiKazaneq ![]() |
|
![]() |
|||
Sprzedam żółwie, krokodyle, płazy, małe ssaki (nie karmowe)
Kupię żółwia lamparciego SAMCAGekon88, 17 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Kupię
Kupię żółwia stepowegotiwson, 24 cze 2025 |
|
![]() |
|||
wybór zwierzęcia
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
pierwszy ptasznikaaaa565, 09 gru 2024 |
|
![]() |
Napisany 09 maja 2016 - 17:12
Kupiłeś zwierzę i nic o nim nie wiesz ?!
O...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez jarek154, 09 maja 2016 - 17:17.
Napisany 09 maja 2016 - 17:45
Dowiedziałem się wiele i uważam że nie popełniłem błędu nawet...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 maja 2016 - 17:59
Ludzie w sklepach zoologicznych często mają ,,ograniczoną'' wiedzę najlepsze są...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 maja 2016 - 18:05
Wiem jakiego mam żółwia i dużo o nim przeczytałem i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 maja 2016 - 18:08
No jak najszybciej wyposaż akwaterrarium w filtr ,uvb ,witaminy itd...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 maja 2016 - 18:33
Pokarm, lampę, filtr mam. Ma 10 cm wody a on...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 maja 2016 - 18:41
Daj trochę więcej wody bo musi mieć możliwość swobodnego obrócenia...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 maja 2016 - 19:02
On ma wielką swobodę a więcej na ten czas wody...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 maja 2016 - 20:35
Żółw ma się bardzo dobrze. Pływa szybko jak błyskawica i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów