Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

Niezasłuzony negatyw

• Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
10 odpowiedzi na ten temat

#1 xcrazypx

xcrazypx
  • Polska / Opolskie / Nysa

Napisany 21 kwietnia 2016 - 19:45

Sytuacja miala miejsce w maju ubiegłego roku. Zamowilem od użytkownika Terras123 kilka gatunków straszyków. W tym parkę phenacephorus cornucervi. Pomijajac już fakt że na 10 zamowionych gwadelupskich tylko 7 dotarło żywych, podobnie z pozostalymi gatunkami, ale oczywiscie liczylem sie z tym i nie stanowi to wiekszego problemu. KIedy dostalem paczke napisałem do niego że parka Phana zyje i jest jak najbardziej w porzadku. Jeden z nich jednak byl dość osowiały i nie potrafił utrzymac sie na galeziach inaczej niz na ich górze, po prostu spadał, jednak jakos sie tym nie przejalem i stwierdzilem ze tak po prostu odbila sie na nim...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#2 Reptil

Reptil
  • Polska / Śląskie / Katowice

Napisany 21 kwietnia 2016 - 22:47

Pisz do @Nook o ile mi wiadomo, tylko on ma...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 Jaroo

Jaroo
  • Polska / Pomorskie / Chojnice

Napisany 21 kwietnia 2016 - 23:14

lepiej wygląda 1 negatyw na 17 pozytywów niz 1 negatyw...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 xcrazypx

xcrazypx

Napisany 22 kwietnia 2016 - 06:48

Ja tylko opisalem sytuacje jaka miala miejsce, nie mowie ze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#5 Jaroo

Jaroo
  • Polska / Pomorskie / Chojnice

Napisany 22 kwietnia 2016 - 07:34

ja nie myślę że ty mówisz ze on jest złym...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#6 Nook Online

Nook
  • Polska / Dolnośląskie / Wrocław

Napisany 22 kwietnia 2016 - 18:44

@Terras123

#7 Terras123

Terras123
  • Polska / Mazowieckie / Radom

Napisany 22 kwietnia 2016 - 19:33

Sprawa toczyła się około roku temu, jednakże z tego co...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#8 xcrazypx

xcrazypx

Napisany 22 kwietnia 2016 - 20:22

Jak mialem nie zmienic zdania kiedy straszyk zdechl w nocy?...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#9 Terras123

Terras123
  • Polska / Mazowieckie / Radom

Napisany 22 kwietnia 2016 - 20:37

Zdanie co do sprzedawcy można zmienić ale nie obarczać go...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#10 xcrazypx

xcrazypx

Napisany 22 kwietnia 2016 - 20:41

Negatywna opinie wystawilem tylko na twoim profilu oraz na jakiejs...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

1 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.