Troche głupio, że zadaje pytanie w dziale, w którym moderuje, ale jest to coś z czym spotykam się po raz pierwszy i nie bardzo wiem co o tym myśleć. A więc do rzeczy, mam samice już 5cio letnią, jest sterylna odkąd skończyła 2,5 roku. Od tamtej pory tylko raz w wieku 3,5 roku miała objawy jakiegokolwiek okresu godowego, jednak teraz jej zachowanie jest dla mnie troche niepokojącego więc uznałam, że spytam, może ktoś już wcześniej się z tym spotkał. Otóż od jakiegoś już czasu czyli tak z 2 tygodnie moja samica zachowuje się jakby była w ciąży. Je bardzo mało,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Podobne tematy: Ciąża urojona legwana? x
Zamienię
Zamienie Pytona królewskiego na jakieś jaszczurki najlepiej LegwanaxKsunix |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Zamienię gekona orzęsionego wraz z terrarium za młodego legwanasosinski, 03 cze 2025 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Zamienię gekona orzęsionego wraz z terrarium za młodego legwanasosinski, 03 cze 2025 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Kupię Legwana zielonego!!honzig121, 20 lut 2025 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
oddam legwana zielonegoLUKIx, 22 cze 2024 |
|
|
Napisany 20 kwietnia 2016 - 21:52
moj jest samcem rowniez przekopywal terrarium (teraz mam plytki), wciska...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 kwietnia 2016 - 22:47
Ale ona się nie boi, nie jest zestresowana ani wyciągana...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 kwietnia 2016 - 11:23
Mój samiec od dłuższego czasu zachowuje się identycznie jak Twoja...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 kwietnia 2016 - 11:31
Tak usunięte ma wszystko jajniki razem z macicią i od...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 kwietnia 2016 - 06:32
Nasza samica została wykastrowana 4 lata temu, ale prawdopodobnie nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 kwietnia 2016 - 09:49
ja nie pisalam o panicznym strachu, ktory kazdy moze rozpoznac,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 kwietnia 2016 - 11:57
Napisany 11 maja 2016 - 09:27
niechce sie sprzeczac, ale legwan dorosly inaczej sie zachowuje niz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany