Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

tematy ogólne

- - - - -  
Felsuma mi uciekła!

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
4 odpowiedzi na ten temat

#1 Ilovefelsumy

Ilovefelsumy
  • Terrarysta
  • Z nami od: 3688 dni
  • Polska / Śląskie / Wisła

Napisany 18 kwietnia 2016 - 19:30

Witam,

na wstępie chciałbym napisać, że nie wiem w jakiej "kategorii" napisać ten temat, więc wybrałem "tematy ogólne". Przejdźmy do rzeczy. Codziennie moja felsuma (już dorosła, ok. 24cm) była widoczna np. na wyspie grzewczej. Wczoraj wieczorem jej już nie widziałem. Winowajcą była wentylacja. Jedno z kółek wentylacyjnych wypadło. Wszystkie kółka były przyklejone do terra sylikonem akwarystycznym. Nie wiem jak to się stało. Szukałem już wszędzie, gdy wróciłem ze szkoły zamknąłem wszystkie okna i drzwi. Mam obawy, że felka już wcześniej wyszła na zewnątrz, gdyż jedno okno było uchylone (w sąsiednim pokoju). Czytałem, żeby w kątach pokojów wysypać coś sypkiego np....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Felsuma mi uciekła!     x

#2 Karelia

Karelia
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4320 dni
  • Polska / Dolnośląskie / Wrocław

Napisany 18 kwietnia 2016 - 22:40

Za meblami, pod meblami, między żebrami kaloryfera, pod szufladami (tj....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 LevisLevis

LevisLevis

Hodowla LevisLevis Geckos

• Terrarysta
  • Z nami od: 4478 dni
  • Polska / Lubuskie / Babimost

Napisany 19 kwietnia 2016 - 08:10

Uuuuu... felsuma może być wszędzie ;)

Proponuję postawić włączoną lampkę...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 MikeB

MikeB

Pomocny wszechkolwiek

• Pomocny
  • Z nami od: 5327 dni
  • Canada

Napisany 19 kwietnia 2016 - 18:26

zamknij okna I czekaj. To jest dzienny gekkon, wiec wylezie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#5 Ilovefelsumy

Ilovefelsumy
  • Terrarysta
  • Z nami od: 3688 dni
  • Polska / Śląskie / Wisła

Napisany 26 kwietnia 2016 - 17:18

Złapana. :) Chcę tylko napisać, że pomimo 9 dni nieobecności...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.