Witam. Od trzech lat jestem w posiadaniu samiczki gekona orzęsionego. Panna mieszka w terrarium 45x45x60cm i nigdy wcześniej nie myślałam o tym, żeby dokupić jej towarzystwo. Tak się jednak złożyło, że znajoma poprosiła mnie o zaopiekowanie się jej gekonem orzęsionym - samczykiem.
Początkowo planowałam po prostu mieć dwa terraria; jednak zastanawiam się czy nie dokupić jeszcze jednej samiczki i całego towarzystwa nie ulokować razem.
Starałam się wyszukać jakieś informacje jak takie łączenie powinno wyglądać, niestety nic nie udało mi się sensownego znaleźć.
Samczyk przyjedzie do mnie za miesiąc. Myślałam, żeby przez ten czas zakupić kilka dodatkowych elementów wystroju do terrarium...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 kwietnia 2016 - 13:56
Podobne tematy: Łączenie orzęsków w terrarium x
terrarium - ogrzewanie
Terraria dla węży i sprawy techniczne
Jakiej firmy kabel grzewczy do terrariumgrunwald, 18 gru 2025 |
|
0 |
|
|
||
Kupię
Terrarium z płyty meblowejlegw77, 16 gru 2025 |
|
0 |
|
|||
Budowa, osprzęt
Termostat pulsacyjny do terrarium Microclimate Pulse B2grunwald, 14 gru 2025 |
|
0 |
|
|
||
Zwierzęta
Terrarium 60x40x40 co do środka?ExiL, 04 gru 2025 |
|
0 |
|
|||
Przypięty
Terrarystyka
[Terrarium] Newsy terrarystyczneterrarium |
|
1 |
|
Napisany 17 kwietnia 2016 - 18:48
Hej
Kwarantanna , badanie na obecność pasożytów oraz drugie terrarium...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 kwietnia 2016 - 20:05
@QQxQ bardzo dziękuję za odpowiedź! Kwarantanna, badania na pasożyty jak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez Agata, 17 kwietnia 2016 - 22:14.
Napisany 18 kwietnia 2016 - 15:29
Jeśli umyjesz dokładnie i przemeblujesz to jakiej kolejności nie wybierzesz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 kwietnia 2016 - 15:38
Super, dziękuję! :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany