Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

wybór zwierzęcia

- - - - -  
jak sprawdzić czy nadaję się na posiadanie gekona

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
3 odpowiedzi na ten temat

#1 Drekis

Drekis
  • Terrarysta
  • Z nami od: 3472 dni
  • Polska / Śląskie / Lubliniec

Napisany 28 marca 2016 - 21:15

Cześć interesuję się terrarystką od nie dawna i otóż to że uznałem że chcę zwierzę mieszkające w terrarium na początku miał być wąż zbożowy lecz nie długo potem po doczytaniu pewnych rzeczy uznałem że nie nadaję się na posiadacza węża.Dlatego zacząłem oglądać się za jaszczurkami i tak natrafiłem na gekona lamparciego i od 2 tygodni czytałem co nie orientowałem się w cenach itp. ale wczoraj naszła mnie myśl czy nadaję się na posiadacza owego gekona bo nie chcę też żeby zwierzak się trudził życiem ze mną.Dlatego chciał bym się zapytać czy jest ktoś na tyle miły żeby sprawdzić mnie czy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: jak sprawdzić czy nadaję się na posiadanie gekona     x

#2 fortitera

fortitera

Miniona moderator w działach legwan zielony, modliszki, gekony, kameleony, początkujący

• Moderator.nieaktywny
  • Z nami od: 3820 dni
  • Polska / Podlaskie / Augustów

Napisany 28 marca 2016 - 21:19

Ale zaraz... jak niby mamy CIEBIE sprawdzić? To sam powinieneś...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 Drekis

Drekis
  • Terrarysta
  • Z nami od: 3472 dni
  • Polska / Śląskie / Lubliniec

Napisany 28 marca 2016 - 21:29

niby tak... bardziej chodziło mi czy jest jakiś test na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 Jaguś

Jaguś

Pomaga na forum ;)

• Pomocny
  • Z nami od: 4794 dni
  • Polska / Mazowieckie / Warszawa

Napisany 28 marca 2016 - 21:42

Podchodzisz bardzo odpowiedzialnie do tematu - brawo. Podstawowe rzeczy, na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

1 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.