ja adze wizyte u weta z tym paluszkiem. Przy okazji moze sprawdzic oziom wapnia. Jest chudy bo nie chce jesc. Zrobiles tak jak mowilam? Bez...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Najlepsza odpowiedź babajaga27, 14 marca 2016 - 10:22
witaminy podaje sie raz w tygodniu, a wapn najczesciej co drugi dzien, ale to zalezy jakiej firmy. Tylko nutrobal podaje sie raz w tygodniu i jesto polaczenie wapnia z witaminami. Im wiecej bedziesz podawac mandarynek i owocow tym mniej legwan bedzie jadl zielenine. Ja nie pamietam jakie mial...
Idź do najlepszej odpowiedzi w tym temacie
Napisany 18 marca 2016 - 14:08
Podobne tematy: stan mojego legwana x
Zamienię
Zamienie Pytona królewskiego na jakieś jaszczurki najlepiej LegwanaxKsunix ![]() |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Zamienię gekona orzęsionego wraz z terrarium za młodego legwanasosinski, 03 cze 2025 |
|
![]() |
|||
Zamienię
Zamienię gekona orzęsionego wraz z terrarium za młodego legwanasosinski, 03 cze 2025 |
|
![]() |
|||
Kupię
Kupię Legwana zielonego!!honzig121, 20 lut 2025 |
|
![]() |
|||
Oddam
oddam legwana zielonegoLUKIx, 22 cze 2024 |
|
![]() |
Napisany 18 marca 2016 - 15:58
dokladnie odstawilem na bok owoce i teraz same liscie wchodza w gre i ziola , ale maluszek i tak malo zjada. na oko daje mu...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 marca 2016 - 00:26
powiem tak, wiele osob z forum nie popieralo moich dzialan, albo raczej uwazalo za zbedne, ale ja siedzialam zamknieta z legiem w pokoju przez minimum...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 marca 2016 - 00:49
caly czas z nim jestem, akurat sie sklada , ze mam urlop w pracy na 3 miesiace i codziennie jestem po pare godzin z nim.
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 marca 2016 - 01:47
co legwanowi moze sie stac przez tak niska temp w nocy przez ok.5-7 godzin?
przepraszam za pytania ale sie doksztalcam na ich temat
Napisany 19 marca 2016 - 17:24
moze wlasnie znalazles przyczyne nie jedzenia legwana. Jesli legwan jest niedogrzany spada metabolizm. A 15 stopni moze byc juz grozne. Jesli podawanie z reki nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 marca 2016 - 18:32
Napisany 19 marca 2016 - 20:17
No niestety często będziesz miał ten problem z niejedzeniem,dajmy na to że tutaj się zaaklimatyzuje będziesz wracał do niemiec i problem powróci przez stres związany...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 marca 2016 - 21:39
dokladnie jak powyzej. Czytales cos na temat aklimatyzacji? Legwany bardzo nie lubia takich zmian, szczegolnie zle to znosza maluchy i to one rowniez wymagaja jak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów