Stawiam wniosek o umożliwienie forumowiczom usuwania własnych ogłoszeń.Zamieszczam ogłoszenie o chęci zakupu zwierzęcia,po ukazaniu się ogloszenia otrzymuję ofertę,dokonuję zakupu,a wiszące na stronie moje ogłoszenie powoduje,że dostaję kolejne oferty,na które muszę/co wymusza moja grzeczność/odpowiadać,że ogłoszenie jest nieaktualne.Przy internetowej wymianie infor macji to niewiele,ale przy rozmowach telefonicznych zbędna strata impulsów.
Napisany 10 marca 2016 - 09:28
Podobne tematy: Usuwanie swoich ogłoszeń x
warunki hodowli
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
Eresus moravicus/walckenaeri - usuwanie resztek pokarmu z gniazdaDrNocere, 21 sie 2023 |
|
![]() |
|||
Budowa, osprzęt
Ptasie odchody w terrarium - usuwanie i dezynfekcjaDunkleosteus, 07 lip 2023 |
|
![]() |
|||
propozycja
Propozycje, sugestie, problemy
Nieograniczony czas edycji ogłoszeńdocfaq ![]() |
|
![]() |
|||
![]() |
terrarium - fotorelacje
Kameleony
jakich systemow zraszania, nawodnienia uzywacie w swoich terra;?owca04, 08 mar 2016 |
|
![]() |
||
węże
Terrarystyka
Sfosylizowana skóra ujawniła pełnię swoich barwnikola ![]() |
|
![]() |
Napisany 10 marca 2016 - 10:45
Całkiem dobry pomysł. Nie tylko ułatwiło by to nam zadanie....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 marca 2016 - 11:51
Napisany 10 marca 2016 - 13:31
Bzdura,parę dni temu poprosiłem o likwidację mojego ogłszenia o kupnie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 marca 2016 - 14:05
Napisany 15 marca 2016 - 14:05
Jeśli tego Szanowna Moderacja nie zmieni, to na razie zostaje...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 marca 2016 - 14:34
A co ma moderacja do tego?:D Moderatorzy zajmują się ogarnianiem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 marca 2016 - 15:03
Racja, miałem raczej na myśli Administrację.
Ale tak czy siak,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 marca 2016 - 20:48
To łatwo brzmi ale niekoniecznie jest łatwe do zrobienia @Nook...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 marca 2016 - 22:04
raportować jak kolega wspomniał, usuwania nie będzie bo zostają do...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów