Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

terrarium

- - - - -  
Mały Regius pytanie o terra

• Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
3 odpowiedzi na ten temat

#1 Gregorusi

Gregorusi
  • Terrarysta
  • Z nami od: 3531 dni
  • Polska / Małopolskie / Kraków

Napisany 07 marca 2016 - 01:31

Siemka ! 

Szperam po forum już kilka godzin ale nigdzie nie znalazłem definitywnej odp. na moje pytanie. Zamierzam kupić sobie Młodego a wręcz młodziutkiego Regiusa. Zastanawiam się natomiast czy takiego młodziaka jestem w stanie przez jakiś czas urządzić w terra o wymiarach: 40x30x25 ( dł,szer.wys) jeżeli tak to przez jaki czas mógłby w nim przebywać. Jeżeli jest to możliwe to nie chcę go tam umieszczać na dłużej niż 2/3 mieś. Chciałem tym samy "oswoić" się z wężem i poobserwować go aby móc z powidzeniem zbudowac mu większe, poważniejsze, już bardziej przyszłościowe terra.

Z góry dziękuje za odp. 

Podobne tematy: Mały Regius pytanie o terra     x

#2 blockers

blockers
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6646 dni
  • Polska / Podlaskie / Białystok

Napisany 07 marca 2016 - 10:18

Możesz go trzymać w takim terrarium przez 2 miesiące, ważne...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 evelyne9

evelyne9
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5744 dni
  • Polska / Wielkopolskie / Poznań

Napisany 07 marca 2016 - 10:46

Nie znalazłeś odpowiedzi na to pytanie bo takowa nie istnieje....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 Gregorusi

Gregorusi
  • Terrarysta
  • Z nami od: 3531 dni
  • Polska / Małopolskie / Kraków

Napisany 07 marca 2016 - 10:57

Zdaje sobie sprawę, ze cieżko przewidzieć jak długo waż bedzie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

1 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.