Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

zdrowie

- - - - -  
Problem z agresywnym legwanem.

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
11 odpowiedzi na ten temat

#1 Dawid23

Dawid23
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4409 dni
  • Polska / Dolnośląskie / Wrocław

Napisany 06 marca 2016 - 18:08

Witam. Mam problem ze swoim legwanem. Mam legwana 4 lata. Dlugosc oklo 150cm. Zabralem go z rak nieodpowiednich. Nie mial ogona,byl zabiedzony. wychudzony itd. Nigdy nie pozwala sie dotykac i odrazu sie nastroszy i syczy. Problem nie byl powazny jak byl maly. Teraz jest duzo wiekszy i ma zeby a ostatnio to juz w ogole nie moge wlozyc reki do terrarium bo gryzie. Jak wyjdzie z terrarium to nie mozna go tak z  powrotem wlozyc bo bije i gryzie. Nie byl taki a od pol roku jest cosraz gorzej. Terraium mam troche za male ale nie robilem wiekszego bo mam...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Problem z agresywnym legwanem.     x

#2 Jaguś

Jaguś

Pomaga na forum ;)

• Pomocny
  • Z nami od: 4798 dni
  • Polska / Mazowieckie / Warszawa

Napisany 06 marca 2016 - 18:44

Inteligencja bliska 0 - to bardzo krzywdzące i tak twierdzi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 fortitera

fortitera

Miniona moderator w działach legwan zielony, modliszki, gekony, kameleony, początkujący

• Moderator.nieaktywny
  • Z nami od: 3825 dni
  • Polska / Podlaskie / Augustów

Napisany 06 marca 2016 - 18:44

Jakiej płci jest twój legwan? Bardzo możliwe, że jest to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 blondita

blondita
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6099 dni
  • Polska / Opolskie / Biała

Napisany 06 marca 2016 - 22:12

z mojego doświadczenia mogę powiedzieć że więcej przestrzeni gdzie legwan...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#5 babajaga27

babajaga27
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4868 dni
  • France

Napisany 07 marca 2016 - 11:55

przede wszystkim w jaki sposob probujesz go oswoic, przypuszczam, ze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#6 Azturi

Azturi
  • Terrarysta
  • Z nami od: 3652 dni

Napisany 07 marca 2016 - 18:50

Na pewno większa przestrzeń, co do oswajania, różne legwany róże...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#7 babajaga27

babajaga27
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4868 dni
  • France

Napisany 07 marca 2016 - 20:25

Nie lubie tego sposobu i jestem przeciwniczka brania legwana na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#8 Azturi

Azturi
  • Terrarysta
  • Z nami od: 3652 dni

Napisany 08 marca 2016 - 07:42

Nie będę przekonywał do swojej metody bo uważam że ktoś...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#9 qwertyu

qwertyu
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6356 dni
  • Polska / Lubelskie / Biała Podlaska

Napisany 23 marca 2016 - 09:09

babunia jagunia ;) napisała Ci prawdę...........czas jest kluczem do kontaktu,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#10 Dawid23

Dawid23
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4409 dni

Napisany 25 marca 2016 - 08:03

Przepraszam na wstepie ze nie odpisywalem ale nie mialem czasu....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Załączone pliki

Edytowany przez Dawid23, 25 marca 2016 - 08:04.

1 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.