Witam nie wiem czy to nie będzie głupie pytanie lecz po czytaniu kilku artykułów na tym forum odniosłem wrażenie że różne gatunki pobierają różną ilość powietrza i nie wiem czy odpowiednio dużo zrobiłem otworów w pojemniku oraz czy słusznie mi się wydaje z tym poborem powietrza ? :)
Przygotowanie wentylacji w pojemniku plastikowym
Podobne tematy: Przygotowanie wentylacji w pojemniku plastikowym x
terrarium
Początkujący hodowcy jaszczurek
Przygotowanie terrariumNatka1101, 10 maj 2025 |
|
![]() |
![]() |
||
warunki hodowli
Początkujący terraryści i początkujący pozostałe grupy zwierząt
Pleśń w pojemniku ze świerszczamiBraszka123 ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
warunki hodowli
Ptaszniki
Małe żółte kawałki w podłożu, woda w pojemniku wydaje się przechowywać na dłużej w pojemniku ptasznika, co to znaczy?januszhodowca, 03 gru 2024 |
|
![]() |
|||
warunki hodowli
Początkujący hodowcy jaszczurek
Ile powinien przebywać gekon lamparci w pojemniku przejściowym?Janiu, 12 paź 2024 |
|
![]() |
![]() |
||
terrarium
Początkujący hodowcy węży
Wentylacja w pojemniku dla pytona królewskiegoPiterstom, 04 paź 2024 |
|
![]() |
![]() |
Napisany 01 marca 2016 - 18:42
Dziurki zrobione tylko w pokrywie to raczej za mało, nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 marca 2016 - 18:49
rozumiem lecz ten pojemnik jest tym czasowy jak moje malenstwa...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 marca 2016 - 19:18
Jeden dzień nie zrobi im już różnicy, powinne wytrzymać. :)...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 marca 2016 - 19:24
ja aktualnie mam straszyki diabelskie i patyczaki rogate w innym...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 marca 2016 - 19:43
Moje liśćce właśnie zaczęły się lęgnąć, a str. australijskie kończą...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 marca 2016 - 19:50
Tak jak wyżej, najlepiej jeszcze zrobić dziurki w dolnej części...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 maja 2016 - 18:47
Radziłbym wyciąć środek pokrywy (zostawiając po 3-4 cm z każdego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 12 maja 2016 - 10:40
[member='kiritov18'] straszyki diabelskie i patyczaki rogate w jednym pojemniku? Nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez Gołab, 12 maja 2016 - 10:41.
Napisany 12 maja 2016 - 13:00
Tzn zostawić ramkę i wkleić...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Załączone pliki
Edytowany przez dune, 12 maja 2016 - 12:54.
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów