Potrzebuje opini o firmach specjalizujących się w budowie terrarium.Potrzebuje terrarium w drewnie niewielkich rozmiarów, Czy ktoś ma jakieś godne polecenia osoby/firmy ?
Mile widziane zdjecia :P
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Sprzedam terraria pcv ( większość to firma imcages) i terraria siatkoweCichyUzytkownik, 28 sie 2023 |
|
![]() |
|||
terrarium
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
Jaka firma robi najlepsze terraria?rdawlud, 02 wrz 2021 |
|
![]() |
|||
Wyceny, gdzie kupić
firma przeróbkowaeniu ![]() |
|
![]() |
|||
zachowania
Początkujący terraryści i początkujący pozostałe grupy zwierząt
Od której wylinki Straszyk Australijski umie latać.Tezi, 25 wrz 2019 |
|
![]() |
![]() |
||
terrarium
Początkujący terraryści i początkujący pozostałe grupy zwierząt
Paludarium na dużą skale - jaka firma wykonawcza?polyken ![]() |
|
![]() |
Napisany 18 lutego 2016 - 09:17
Ciężko poszukać na forum? Są zdjęcia i wszystko co potrzebujesz....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 lutego 2016 - 09:53
Potrzebne są dwie, w miarę sprawne ręce... a o to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 lutego 2016 - 19:15
Można zrobić samemu jak sie ma czas i sprzęt, jak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 lutego 2016 - 20:33
@knypol maja sliczne terraria, masz jakies zdjecia ? jak z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 lutego 2016 - 08:19
Jak będę na kompie to Ci moje wyśle. Ceny dobre...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez knypol, 25 lutego 2016 - 15:56.
Napisany 25 lutego 2016 - 18:10
Siemka mogę polecić firmę terrpol ,mam od nich 4 terraria...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 lutego 2016 - 00:02
@knypol Coraz bardziej się do nich przekonuje, zwłaszcza po obejrzeniu...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 lutego 2016 - 09:28
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów