Planuję zrobić tylną ściankę terrarium z pianki. Jednak nurtuje mnie pytanie jak wygląda później taki wystrój od zaplecza czyli co widać jak patrzy się na tylną szybę z zewnątrz. Czy jest to w miarę estetyczne czy raczej nie. Jeśli ktoś ma taki wystrój prosiłbym o fotki tylnej szyby terrarium z zewnątrz.
Napisany 09 lutego 2016 - 17:44
Podobne tematy: Ścianka z pianki - potrzebne zdjęcie x
Sprzedam węże
Dorosły samiec Boa imperator VPI T+. Zdjęcieterra_2006, 28 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Archiwum ogłoszeń
Potrzebne samce plumipes, cambridgeiWildgreen, 03 lut 2025 |
|
![]() |
|||
Archiwum ogłoszeń
Potrzebne samce!Lolexxen, 05 sty 2025 |
|
![]() |
|||
Archiwum ogłoszeń
Tło strukturalne / ścianka terrariumGolab_Stg, 28 maj 2023 |
|
![]() |
|||
Archiwum ogłoszeń
Gekony Lamparcie + terrarium pustynne ze sćianką i wyposarzeniem.Greenowsky, 25 lut 2024 |
|
![]() |
Napisany 09 lutego 2016 - 18:18
Raczej nie jest to reprezentatywne. Zawsze można to okleić jakąś...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Załączone pliki
Napisany 09 lutego 2016 - 18:25
Rzeczywiście wygląda koszmarnie. Do tej pory robiłem z zaprawy klejowej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 lutego 2016 - 19:11
Jak Ci się styropian podoba, to zrób 0,5cm plaster i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 lutego 2016 - 19:30
Miałem już pomysł w głowie, ale kolega wyżej chyba ma...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 kwietnia 2016 - 13:55
Albo od zewnątrz można to okleić czarną folią czy czymś...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów