Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

O tym jak zostałem potraktowany przez jednego ze sprzedawców..

• Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
46 odpowiedzi na ten temat

#11 EgzotycznaDolina

EgzotycznaDolina
  • Polska / Zachodniopomorskie / Szczecin

Napisany 29 stycznia 2016 - 07:16

Jeśli coś jest z paczką nie tak, to przecież tylko osoba wysyłająca paczkę może złożyć reklamację. Jeśli paczka została wysłana i nie dochodzi do klienta...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Edytowany przez EgzotycznaDolina, 29 stycznia 2016 - 07:16.

#12 xI-gatuzo-Ix

xI-gatuzo-Ix
  • Polska / Zachodniopomorskie / Szczecin

Napisany 29 stycznia 2016 - 13:24

Panie Anakin, z całym szacunkiem , nie ma Pan pojęcia o prawach konsumenta. Sprzedawca, ma obowiązek złożenia reklamacji, jeśli to możliwe wysłąć kolejną paczkę, lub...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Edytowany przez xI-gatuzo-Ix, 29 stycznia 2016 - 13:30.

#13 Jaroo

Jaroo
  • Polska / Pomorskie / Chojnice

Napisany 29 stycznia 2016 - 17:01

Byłem na poczcie, reklamacje będę składał. Jaki będzie efekt nie wiem- trzeba czekać

#14 WestCoast

WestCoast
  • Ireland

Napisany 31 stycznia 2016 - 19:13

Mały update. Tak jak przypuszczałem, "gównoburza" nic nie da. Będę czekał pewnie 2 lata, aż poczta odda kasę... Może być też tak, że odda, a...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Edytowany przez WestCoast, 31 stycznia 2016 - 19:13.

#15 Michał_Rks

Michał_Rks
  • Polska / Mazowieckie / Radom

Napisany 31 stycznia 2016 - 19:49

Mam stałych sprzedawców i ich się będę trzymał, bo u nich nawet jakby taka sytuacja zaistniała, to wiem, że...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#16 michael12345

michael12345
  • Polska / Małopolskie / Nowy Sącz

Napisany 31 stycznia 2016 - 20:03

ludzie pomyslcie troche...jesli kiedykolwiek ktos wysylal/otrzymywal paczke z poza kraju to powinien wiedziec ze 90% paczek jest sprawdzana...niechce nikogo bronic ani za nikim stawac aczkolwiek...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#17 Michał_Rks

Michał_Rks

Napisany 31 stycznia 2016 - 20:06

to powinien wiedziec ze 90% paczek jest sprawdzana.

a skąd takie tezy? masz takie jakieś dowody, informację ? informacja wyssana z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Edytowany przez Michał_Rks, 31 stycznia 2016 - 20:08.

#18 Aanakin

Aanakin
  • Polska / Dolnośląskie / Zgorzelec

Napisany 31 stycznia 2016 - 20:12

No to teraz "wyszło szydło z worka"... czyli Tobie po prostu na rekompensacie od sprzedawcy zależy... Wcześniej pisałeś jedynie o złożeniu papierów o odszkodowanie... Masz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#19 WestCoast

WestCoast
  • Ireland

Napisany 31 stycznia 2016 - 20:15

Czytałeś w ogóle to co pisałem wcześniej ? To nie pierwsza paczka, która do mnie z Polski została wysłana. I nie, nie została zatrzymana na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Edytowany przez WestCoast, 31 stycznia 2016 - 20:24.

#20 Michał_Rks

Michał_Rks

Napisany 31 stycznia 2016 - 20:16

No to teraz "wyszło szydło z worka"... czyli Tobie po prostu na rekompensacie od sprzedawcy zależy... Wcześniej pisałeś jedynie o...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Edytowany przez Michał_Rks, 31 stycznia 2016 - 20:17.

1 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.